Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Pra delle Torri

Top Faciliteter
Supermarked
Stort udvalg
Direkte til strand / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)

Campingplads med privat strand

Velkommen til Camping Pra delle Torri! På denne vidunderlige plads kommer børnene ikke til at kede sig! Blandt mange andre faciliteter byder Pra delle Torri på et skønt, kæmpemæssigt børne poolområde med vandrutsjebane, en legepool med sørøverskibe og vandrutsjebaner, samt en swimmingpool i olympiske mål, som kan tage pusten fra selv den sejeste vandhund. Desuden ligger pladsen lige til det skønne adriaterhav, så sol, vand og sand er nøgleordene her. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, April - September
Separat børnepool
Med legeredskaber
Baby pool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Junior klub
Underholdning (dag)
Omgivelser
Nærmeste togstation
30 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 62 m
Tætteste by
8 km
Nærmeste busstation
9 km
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fitness
Basketball
Bueskydning
Fodbold
Yoga
Klatrevæg
Skaterbane
Volleyball
Golfbane
18-hullers
Minigolf
Bordtennis
Aquarobics
Tennis
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+), Babyer (0-4 år)
Sprog som tales
Tysk, Italiensk, Engelsk
Pladsens terræn
Flad
PC med Internet
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Vandsport
Windsurfing
Paragliding
Bananbåd
Betales på pladsen
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Læge
Kun højsæson
Til børnene
Karruseller
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Spillehal
Mini gocarts
Legeplads
Aktivitetspark
Butikker
Sko/Tøj
Basar
Supermarked
Stort udvalg
Frisør
Souvenirs
Kiosk
Restauranter / barer
Diskotek
Snackbar
Pizzaria
Strandbar
Bar
Restaurant
Antal: 3
Isbod
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Praktisk information

Prisen er for max. 5 pers. Der betales et tillæg på pladsen for 6. og 7. person. Børn i alderen 3-5 år koster mellem €5 - €8,20 pr. nat Børn i alderen 6-11 år koster mellem €5 - €9,40 pr. nat Fra 12 - 64 år koster mellem €5,40 € - €11,70 pr. nat Fra 65 år koster mellem €5 - €10,40 pr. nat. Priserne er vejledende.
Bemærk pladsen forlange fremvisning af ID på alle rejsende.

Boliger - Camping Pra delle Torri

Velkommen til Camping Pra delle Torri

Camping Pra delle Torri – Adriaterhavet

Camping Pra delle Torri – Adriaterhavet

Camping Pra delle Torri er en 4-stjernet campingplads, som med dens centrale placering ved det populære, italienske Adriaterhav, byder på alt fra skønne badeoplevelser i havet, til fire swimmingpools med hele seks sjove vandrutsjebaner. Camping Pra' delle Torri ligger lidt udenfor Porto Santa Margherita. Her kan vi tilbyde gode mobilhomes i mange varianeter.  Grundet den rige mulighed for at udforske kystens flotte sandstrand, samt muligheden for at gå op opdagelse i det store poolområde, er campingpladsen kendt for dens familievenlighed, som indbyder til unikke ferieoplevelser for både børn og voksne.

Poolområde med fire swimmingpools

Poolområde med fire swimmingpools

Forestil dig, at du vågner op i dit hyggelige Mobilhome, hvorfra du kan gå direkte ud i et af Europas største poolområder og tage en dukkert i én af de fire store pools. På Camping Pra delle Torri finder du to voksenpools og to familiepools, så hele familien kan nyde feriedagene fra solsengene. Derudover finder du både boblebad og jacuzzi, så I kan koble helt af, når I ønsker det og samtidig tage en pause fra alle udskejelserne. En enkelt pool er overdækket og opvarmet i for- og eftersæson, hvorefter overdækningen tages af og den fungerer som en ganske almindelig udendørs pool. Den nye pool, The Pirates Island, byder på spændende rutsjebaner og forskellige muligheder for leg i vandet. 

Fri adgang til en privat sandstrand

Fri adgang til en privat sandstrand

Det er ikke kun de fire swimmingpools, som indbyder til vandoplevelser for hele familien. På den smukke sandstrand, som ligger ud til Adriaterhavet, har I nemlig mulighed for at deltage i sjove vandaktiviteter. Stranden er Pra delle Torris egen og ligger i direkte tilknytning til campingpladsen uden vej imellem. Her kan man blandt andet prøve kræfter med windsurfing, kanoroning eller vandcykling – alle sjove og lærerige vandaktiviteter for hele familien. Derudover er standen en god badestrand, hvor der er mulighed for at slappe af på en solseng med en god bog i hånden.


Fire restauranter og to barer

Fire restauranter og to barer

Kan du tilmed lide, at der er spisemuligheder, restauranter og barer inden for overskuelig rækkevidde, når du skal på ferie? Hos Camping Pra delle Torri finder du intet mindre end fire restauranter og to barer, som alle byder på fantastiske smagsoplevelser samt italienske specialiteter. Alle restauranterne byder på et skønt område med udendørs siddepladser, så du og familien kan nyde jeres mad, under den italienske aftensol. Hvis I trænger til en hyggelig privataften i jeres Mobilhome, har I tilmed mulighed for at bestille takeaway, som I sammen kan nyde i ro og mag. Derudover er der, flere gange om ugen underholdning i restaurantområdet, herunder børnedisko for de små, 16+ diskotek for teenagerne og familiediskotek for hele familien.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Det er ikke kun et stort udvalg af restauranter, som er at finde på Camping Pra delle Torri. Her finder du tilmed et stort udvalg af butikker, så du har mulighed for at handle ind til en lækker frokost hos det lokale supermarked, ose i en italiensk souvenirbutik eller få ferielokkerne klippet ved den lokale frisør. Derudover finder du bazarer, butikker som sælger lædervarer og sporting goods, så du kan få shoppinglysten stillet.

I tilknytning til Camping Pra delle Torri ligger der endvidere en 18-hullers golfbane, hvor det er muligt at få rabat på Green Fee, og i nærheden er der også en rideskole.

Skønt område nær det populære Adriaterhavet

Skønt område nær det populære Adriaterhavet

Camping Pra delle Torri ligger på den nordlige adriaterhavskyst mellem Venedig og Triest. Venedig er derfor kendt som Adriaterhavskystens perle, hvorfor din rejse til området ikke er fuldendt, før du har besøgt smukke Venedig. Foruden at ligge tæt på Venedig er byen Caorle nærliggende. Caorle er den by, der ligger tættest på pladsen og er bestemt et besøg værd. Caorle er nemlig en unik fiskerby i venetiansk stil, med et charmerende centrum fyldt med skønne butikker og restauranter. Nær Caorle finder du tilmed de to, kendte badebyer Jesolo og Bibione, som både byder på et stort udvalg af shoppemuligheder samt en god og autentisk italiensk middag.