Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Pra delle Torri

Alt det får I:
Fri adgang til privat strand
Et af Europas største poolområder
Tæt på smukke byer
Gode indkøbs & shoppingmuligheder
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 3, April - September
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 3, April - September
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson

Kæmpe poolområde og privat strand

Velkommen til Camping Pra delle Torri! På denne vidunderlige campingplads kommer børnene ikke til at kede sig! Blandt mange andre faciliteter byder Pra delle Torri på et skønt, kæmpemæssigt poolområde med vandrutsjebaner, en legepool med sørøverskibe med springvand og meget meget mere, samt en swimmingpool i olympiske mål, som kan tage pusten fra selv den sejeste vandhund. Desuden ligger pladsen lige til det skønne Adriaterhav, så sol, vand og sand er nøgleordene her. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 3, April - September
Separat børnepool
Med legeredskaber
Baby pool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Yoga
Cykeludlejning
Fodtennis
Aquarobics
Zumba
Skaterbane
Fodbold
Basketball
Bueskydning
Volleyball
Golfbane
18-hullers
Minigolf
Mod betaling
Klatrevæg
Sportsturneringer
Mini tennis
Badminton
Bordtennis
Tennis
Fitness
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Aktivitetspark
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Børneforlystelsespark
mod betaling
Karruseller
Spillehal
Mini gocarts
Legeplads
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Paddleboard udlejning
Paragliding
Kajakudlejning
Betales på pladsen
Bananbåd
Betales på pladsen
Windsurfing
mod betaling
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Sko/Tøj
Basar
Souvenirs
Frisør
Supermarked
Stort udvalg
Kiosk
Restauranter / barer
Diskotek
Snackbar
Pizzaria
Restaurant
Antal: 3
Isbod
Strandbar
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Læge
Kun højsæson
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Italiensk, Engelsk, Tysk
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul, gas og el
PC med Internet
Mod betaling
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
ID armbånd/kort
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 62 m
Tætteste by
8 km
Nærmeste busstation
9 km
Nærmeste togstation
30 km
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Strandferie

Praktisk information

Prisen er for max. 5 pers. Der betales et tillæg på pladsen for 6. og 7. person. Børn i alderen 3-5 år koster mellem €5 - €8,20 pr. nat Børn i alderen 6-11 år koster mellem €5 - €9,40 pr. nat Fra 12 - 64 år koster mellem €5,40 € - €11,70 pr. nat Fra 65 år koster mellem €5 - €10,40 pr. nat. Priserne er vejledende.

Velkommen til Camping Pra delle Torri

Adriaterhavets flotte camping

Adriaterhavets flotte camping

Camping Pra delle Torri er en 4-stjernet campingplads, som med dens centrale placering ved det populære, italienske Adriaterhav, byder på alt fra skønne badeoplevelser i havet, til fire swimmingpools med hele seks sjove vandrutsjebaner. Camping Pra delle Torri ligger lidt udenfor Porto Santa Margherita. Her kan vi tilbyde gode mobilhomes i mange varianter.  

Grundet den rige mulighed for at udforske kystens flotte sandstrand, samt muligheden for at gå op opdagelse i det store poolområde, er campingpladsen kendt for dens familievenlighed, som indbyder til unikke ferieoplevelser for både børn og voksne.

Poolområde med fire swimmingpools

Poolområde med fire swimmingpools

Forestil dig, at du vågner op i dit hyggelige mobilhome, hvorfra du kan gå direkte ud i et af Europas største poolområder og tage en dukkert i én af de fire store pools. På Pra delle Torri finder du kombinere camping og badeland med to voksenpools og to familiepools, så hele familien kan nyde feriedagene fra solsengene. 

Derudover finder du både boblebad og jacuzzi, så I kan koble helt af, når I ønsker det og samtidig tage en pause fra alle udskejelserne. En enkelt pool er overdækket og opvarmet i for- og eftersæson, hvorefter overdækningen tages af og den fungerer som en ganske almindelig udendørs pool. Den nye pool, The Pirates Island, byder på spændende rutsjebaner, springvand, vandlegeplads og masser af plads til at boltre sig på. 

Fri adgang til en privat sandstrand

Fri adgang til en privat sandstrand

Det er ikke kun den kæmpe swimmingpool, som indbyder til vandoplevelser for hele familien. På den smukke sandstrand, som ligger ud til Adriaterhavet, har I nemlig mulighed for at deltage i sjove vandaktiviteter. 

Stranden er Pra delle Torris egen og ligger i direkte tilknytning til campingpladsen uden vej imellem. Her kan man blandt andet prøve kræfter med windsurfing, kanoroning eller vandcykling – alle sjove og lærerige vandaktiviteter for hele familien. Derudover er standen en god børnevenlig badestrand, hvor der er mulighed for at slappe af på en solseng med en god bog i hånden.

Fire restauranter og to barer

Fire restauranter og to barer

Kan du tilmed lide, at der er spisemuligheder, restauranter og barer inden for overskuelig rækkevidde, når du skal på ferie? På Camping Pra delle Torri finder du intet mindre end fire restauranter og to barer, som alle byder på fantastiske smagsoplevelser samt italienske specialiteter. Alle restauranterne byder på et skønt område med udendørs siddepladser, så du og familien kan nyde jeres mad, under den italienske aftensol. 

Hvis I trænger til en hyggelig privataften i jeres mobilhome, har I tilmed mulighed for at bestille takeaway, som I sammen kan nyde i ro og mag. 

Derudover er der, flere gange om ugen, underholdning i restaurantområdet, herunder børnedisko for de små, 16+ diskotek for teenagerne og familiediskotek for hele familien.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Det er ikke kun et stort udvalg af restauranter, som er at finde på Camping Pra delle Torri. Her finder du tilmed et stort udvalg af butikker, så du har mulighed for at handle ind til en lækker frokost hos det lokale supermarked, ose i en italiensk souvenirbutik eller få ferielokkerne klippet ved den lokale frisør. Derudover finder du en bazar, butikker som sælger lædervarer og sporting goods, så du kan få shoppinglysten stillet.

Endvidere er der en 18-hullers golfbane, hvor der er muligt at få rabat på Green Fee, og i nærheden er der også en rideskole.

Skønt område nær Adriaterhavet

Skønt område nær Adriaterhavet

Camping Pra delle Torri ligger på den nordlige Adriaterhavskyst mellem Venedig og Trieste. Venedig er derfor kendt som Adriaterhavskystens perle, hvorfor din rejse til området ikke er fuldendt, før du har besøgt smukke Venedig. 

Foruden at ligge tæt på Venedig er byen Caorle nærliggende. Caorle er den by, der ligger tættest på pladsen og er bestemt et besøg værd. Caorle er nemlig en unik fiskerby i venetiansk stil, med et charmerende centrum fyldt med skønne butikker og restauranter. Nær Caorle finder du tilmed de to, kendte badebyer Jesolo og Bibione, som både byder på et stort udvalg af shoppemuligheder samt en god og autentisk italiensk middag.