Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Djursland

Oplevelsrig jysk region
Skønne ferielejligheder
Børnevenlige dyre- og forlystelsesparker
Flotte naturoplevelser
Charmerende byer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Djursland

Djursland er en sand ferievinder for hele familien, da denne region byder på et hav af interessante oplevelsescentre for både store og små. Djursland er også lig med idylliske byer, naturskønne områder og en 250 km lang kyststrækning med flere børnevenlige strande. Oplev Djursland på bedste vis fra en hyggelig ferielejlighed, hvor hele familien kan føle sig hjemme. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Djursland

Læs mere om ferielejligheder i Djursland her...

Læs mere om ferielejligheder i Djursland her...

Tag familien med til Djursland og bo i en ferielejlighed, så I har de helt rette forudsætninger for at få en komplet ferie. Fra en ferielejlighed kan I komme helt ned i gear i hjemlige rammer, hvor I har den fulde frihed og privatliv til at gøre, hvad I lyster i jeres tempo. I kan finde og booke jeres foretrukne ferielejlighed online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på 7015 4141 for gode råd og tips.

Idylliske byer

Idylliske byer

Djursland er ideel, når det kommer til at opleve nogle af Danmarks mest idylliske og hyggelige byer. Ebeltoft er en utrolig charmerende by, som bærer stort præg af det gamle købstadsmiljø og er endda landets ældste. Små butikker, intime restauranter og brostensbelagte gader gør Ebeltoft til noget ganske særligt. Ved Strandvejen kan I se de gamle bevarede tangdiger, som stod som beskyttelse mod havvand. Grenaa er ligeledes et besøg værd, hvis I tager til Djursland på ferie. Byen sprudler af liv i sine tre gågader, som alle samles på Torvet. I kan f.eks. besøg Grenaas kirke, det gamle rådhus eller kig forbi Nederstræde, som er en hyggelig gade med velbevarede bindingsværkshuse.

Paradis for familiens mindste

Paradis for familiens mindste

Djursland er optimal for børnefamilier, da regionen er spækket med børnevenlige attraktioner, parker og seværdigheder, som vil falde lige i de smås smag. I kan opleve fascinerende dyr på tæt hold i Randers Regnskov, som er en hel unik oplevelse, hvor det reelt føles, som en tur igennem regnskov med frodigt planteliv og eksotiske dyr. Der er ligeledes Kattegatcenteret, Ree Park Safari, Munkholm Zoo og Skandinavisk Dyrepark, hvor I kan blive beriget af dyr fra hele verden. Er I til sus og kilden i maven, er Djurs Sommerland helt oplagt på jeres ferie. Djurs Sommerland er en forlystelsespark, som har nogle af Danmarks største og længste rutsjebaner, men også hyggelige områder for de helt små. 

Kom tæt på naturen

Kom tæt på naturen

Djursland er rig på smuk natur, som indbyder til lange vandreture, hvor I kan koble helt af fra hverdagens stress og jag. Besøg Nationalpark Mols Bjerge, hvor Djurslands højeste punkt, Agri Bavnehøj, ligger, og hvor I kan se nærmere på naturen og kulturen i området i et af besøgscentrene. I kan også snuppe en forfriskende is ved Sletterhage Fyr og se de store skibe fra fyrtårnet eller gå på opdagelse ved Kalø Slotsruin, som er en smuk tur frem og tilbage.