Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Falster

Highlights fra Falster
Fantastiske badestrande
Attraktioner i børnehøjde
Naturskønt og idyllisk
Sydhavsøernes oplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Sommerferie på Falster og Sydhavsøerne

Falster er en hyggelig og familievenlig ø i det sydøstlige Danmark, hvor I kan nyde hvide badestrande, attraktioner i børnehøjde og ture rundt på de forskellige Sydhavsøer. Både gastronomi-, natur- og kulturoplevelserne er i top med stemningsfyldte restauranter, frodige naturparker og spændende museer. I Nykøbing kan I shoppe, tage på restaurant- og cafébesøg og slentre igennem den gamle gågade med klosterkirken. Falster har lidt af det hele og noget for alle! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Falster

Ferielejligheder på øen Falster

Ferielejligheder på øen Falster

Lad familiens sommerferie gå til Falster i det sydøstlige Danmark, hvor I kan nyde øens skønne natur og familievenlige attraktioner fra en dejlig ferielejlighed med god beliggenhed. Falster er Danmarks sjettestørste ø, hvor I kan opleve Danmarks sydligste punkt Gedser Odde, tage børnene med til det populære Middelaldercenter og drage ud i naturen eller besøge hyggelige byer, hvor der venter jer en masse spændende oplevelser.

Attraktioner for hele familien

Attraktioner for hele familien

Rundt omkring på Falster, kan I besøge små spændende museer med alt fra Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup til Det Sorte Geomuseum med fokus på naturhistorien i Gedser. I finder også to dyreparker, hvor I kan tage børnene med i Krokodille Zoo eller Guldborgsund Zoo. Den største by er Nykøbing, hvor I kan opleve forskellige kulturbegivenheder, gå rundt i de hyggelige gader og forbi klosterkirken. I finder desuden bryggeri, hyggelige restauranter og en gammel købmandshandel.

Strandbesøg på sommerferien

Strandbesøg på sommerferien

Den lange kystlinje på Falster giver jer mulighed for at besøge mange forskellige strande på øen. De fleste af strandene er meget børnevenlige og indbydende med hvidt sand og det blå flag. Den mest populære og besøgte strand er Marienlyst Strand, som ligger tæt på et stort sommerhusområde. Det er en god ide selv at udforske kysten, hvor I helt sikkert finder en strand til jer. Derudover kan I også bade i forskellige havnebassiner, som blandt andet Gåbense Havnebad.

Oplevelser på Sydhavsøerne

Oplevelser på Sydhavsøerne

Når I besøger Falster på jeres sommerferie, er det oplagt at lægge vejen forbi nogle af de andre Sydhavsøer. I alt er der hele 600 km lang kystlinje omkring Sydhavsøerne, hvor I både kan cykle, vandre og sejle. Uanset om I er til kultur, natur eller gastronomi, så finder I lidt af det hele på Sydhavsøerne. Oplev de imponerende kæmpeskulpturer Dodekalitterne  på Lolland, besøg Nordens største safaripark Knuthenborg eller tag børnene med i Naturpark Nakskov Fjord og Lalandia i Rødby.