Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Karrebæksminde Fjord

Alt det får I:
Dejlige lyse ferieboliger
Skønneste udsigt over fjorden
Masser af sommerliv og stemning omkring feriestedet
Tæt på dejlig sandstrand og havn
Top faciliteter
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
500 m
Top faciliteter
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
500 m

Mere og området og Karrebæksminde Fjord

Karrebæksminde Fjord er dejlige lyse rækkehuse, der ligger med den skønneste udsigt over fjorden og den hyggelige lille by på Enø. Fra feriestedet er der gå afstand til butikker, de hyggelige cafeer og naturligvis til fiskehandlerne. Gå en flot tur langs stranden med en dejlige hjemmelavet fiskefrikadelle og nyd stemningen fra havnen og stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Restaurant
500 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Butikker
Supermarked
500 m

Velkommen til Karrebæksminde Fjord

Mere om feriestedet

Mere om feriestedet

De 2-etagers lejligheder/rækkehuse er totalrenoveret i foråret 2019 i kvalitetsbevidste materialer.

De er alle indrettet i lyst og stilfuldt design med lyse trægulve, hvide vægge og lofter, der giver et roligt og lyst indtryk. Væggene er udsmykkede med kunst af Swet, der er en meget anerkendt kunstner indenfor graffiti og har værker i store dele af verden. Falder I for et af malerierne, er der mulighed for at købe det og tage det med hjem.

De lyse og rummelige lejligheder har køkken og stue i åben plan, så alle kan hygge mens der laves mad i køkkenet eller spilles spil i stuen. Der er spisebord i forlængelse af køkkenet, men I vil sikkert spise de fleste måltider udendørs på terrassen mens I nyder udsigten over fjorden og lystbådehavnen. Der er direkte udgang til terrassen fra stuen.

Trappen til 1. sal fører op til 2 soveværelser. Det ene soveværelse på 1. sal har udgang til balkon, hvor I kan nyde freden i området og solnedgangen. Den gode nattesøvn er garanteret i de komfortable Hästens-senge.

I type 1 er der sauna, som kan nydes til at få varmen tilbage i kroppen efter en aktiv dag i området. Denne type har også soveværelse i stueplan.

Det lyse badeværelse i stueplan har bruseniche og behagelig gulvvarme.

Der er installeret energibesparende varmepumpe, som både kan køle på varme dage og hurtigt fordele varmen i hele huset på kølige dage.

På den store terrasse, med borde og stole, kan I nyde solen det meste af dagen og have hyggelige grillaftener mens solen går ned. På de varme dage kan parasollen give skygge for solen mens I læser en god bog eller børnene leger.

Der er 300-400 hundrede meter til restauranter, isbutikker, bager mv.

Ferieområdet Enø

Ferieområdet Enø

Karrebæksminde er en charmerende by der, især om sommeren, viser sit fulde potentiale. Byen er helt sin egen – en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder og aktiviteter til alle aldre.

Byen sprudler af liv på de solrige sommerdage og tiltrækker både turister og lokale.

Her finder du den ikoniske græshoppebro, der forbinder Sydsjælland og Enø og springer åben for at gøre plads til de store sejlbåde, der skal fra Smålandsfarvandet ind og lægge til kaj ved havnepladserne i fjorden.     

Besøg de lokale producenter og lad smagsløgene gå op opdagelse i lokale vine fra Vesterhavegaarden Vingård og Enø Bageri der lokker med skøn, hjemmelavet is. Byen byder også på et stort udvalg af skønne restauranter og cafeer helt ned til kanalen, hvor du kan nyde et lækkert måltid mad.

Karrebæksminde ligger ikke langt fra Næstved og det kan derfor være oplagt at besøge byens centrum – Hvis i ikke har lyst til at tage bilen, er der mulighed for at sejle via fjorden med "Rundfart Friheden", der sejler mellem Næstved, Gavnø og Karrebæksminde.

Ideer til udflugter

Ideer til udflugter

Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter

Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter ligger i et smukt, næsten 700 år gammelt gods, som danner rammen om mange spændende udstillinger, musik, foredrag og teater. Godset har produceret alt fra krudt til driftig landbrug og Grundtvig giftede sig med enken Marie Toft, som havde arvet Rønnebæksholm. Hun fik bygget, som gave til Grundtvig, lysthuset "Venligheden" i godsets park. Lysthuset er netop nyrenoveret.

BonBon-Land

Tag familien med i BonBon-Land ved Næstved og tilbring en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 50 forlystelser er der forlystelser forenhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis. I BonBon-land finder du også mange spisepladser og restauranter.

Friheden - kanalrundfart

Skibet Friheden er en oase midt i en begivenhedsrig ferie. Nyd freden og slap af mens kanalens bredder underholder dig med varieret sceneskift - lige fra de skulpturelle industribygninger i Næstved Havn til de smukke grønne bredder, der omgiver Danmarks længste snorlige kanal. Kanalen munder ud i den åbne fjord, og er en fantastisk naturskøn scene med rigt fugleliv. Fra Fjorden sejler Friheden over det lave farvand Mellemgrund, hvor kun meget få skibe kan sejle. Herefter lægger skibet til ved eventyrslottet Gavnø. Entré til Gavnø skal købes ombord. Herefter går turen igen ud på den smukke Karrebæk Fjord mod Karrebæksminde, hvor der lægges til ved Fiskehuset Enø, inden der sejles tilbage til Næstved.

Friheden er indrettet, så du både kan nyde turen udenfor på dækket eller indenfor ved små borde.

Gavnø Slot

Gavnø er én af Danmarks største kulturskatte. Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling, sansehave, unik dukkeudstilling og en romantisk rosenhave. Gavnø Klosterkirke fra 1400-tallet med Nordens mest farverige kirkerum. Café Tulipanen, souvenirbutik samt nyt slotsbryggeri.

Kanosejllads ved Næstved

Susåen slynger sig smukt gennem egnen omkring Næstved. En kanotur er en smuk måde at opleve naturen på. Ismassernes færd over Sjælland for 10.000 år siden har formet landskabet med høje bakkedrag, dybe dale og store våde flader. Tystrup-Bavelse Søerne og hele Susåløbet er Sjællands mest vandrige åsystem, der skærer sig gennem landskabet, og danner levested for masser af vadefugle, havørne, isfugle, vandstære og store mængder gæs på træk.

Middelaldercentret

Den lille købstad Sundkøbing anno 1398 huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. Ridderne øver med deres heste og våben og højsommeren igennem er der dagligt ridderturneringer. Byvagten afprøver krigsmaskinerne der slynger med store sten, og undertiden brager kanoner og hagebøsser. Middelaldercentret er et forsøgscenter for historisk teknologi.

Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint ligger unikt, der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. Geocentret er fyldt med oplevelser. Du kan blandt andet opleve livet i kridthavet, løfte bjerge, gå igennem istidens gletsjere, lave dit eget klinteskred, deltage i aktiviteter og komme på ture med naturvejlederne eller se 5 af landets bedste kunstneres bud på Danmarks og Møns Klints geologiske tilblivelse.

Geomuseum Faxe

Geomuseum Faxe ligger smukt på kanten af Faxe Kalkbrud, der er Danmarks største aktive kalkbrud. Kalken er resterne af et 63 millioner år gammelt forstenet koralrev, og man kan finde over 500 forskellige slags fossiler dernede. Museet byder på en stor geologisk udstilling om livet på det fossile koralrev, samt en kulturhistorisk udstilling om kalkbrydningens mere en 900 års historie i Faxe.