Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Les Portes de Dordogne

Top faciliteter
Udendørs pool
Lagoon formet, 130 m²
Vandland
Restaurant
1.5 km
Minimarked
1.5 km
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Lagoon formet, 130 m²
Vandland
Restaurant
1.5 km
Minimarked
1.5 km
Indendørs pool
Legeplads

Fantastisk poolområde

Les Portes de Dordogne er et feriested, der ligger op til ren afslapning med mulighed for sjove aktiviteter. Feriestedet tilbyder sine gæster adskillige aktiviteter samt en stor, dejlig pool, hvor der også er taget hensyn til familiens mindste. Området omkring Les Portes de Dordogne indbyder til et væld af udflugter! I kan f.eks. tage til Rocamadour, som er byen bygget på klipper, hvilket er en fantastisk oplevelse. Oplev Frankrig fra en anden side end bare strand og vand. Boligerne på stedet består af ny opførte feriehuse, som alle har aircondition samt egen terrasse - og det er ikke-ryger-huse. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Lagoon formet, 130 m²
Vandland
Indendørs pool
Solstole ved pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
1.5 km
Bar
Udendørs terrasse
Butikker
Minimarked
1.5 km
For børn
Legeplads
Ferietema
Aktiv ferie
I gåafstand til by
Vandland/Stort poolområde
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste by
Alvignac, 1.5 km
Nærmeste lufthavn
Toulouse Airport, 173 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sprog
Engelsk
Tørretumbler
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Underholdning
Animation

Velkommen til Les Portes de Dordogne

Indkvartering på Les Portes de Dordogne

Indkvartering på Les Portes de Dordogne

Disse feriehuse rummer en afslappende atmosfære, hvor I har rig mulighed for at trænge langt væk fra hverdagens stress og jag. Les Portes de Dordogne har de faciliteter, der skal til for at få en afslappende, sjov og mindeværdig familieferie. Har I brug for gode råd og tips til at finde jeres drømmerejse, er I hjertelig velkommen til at ringe til vores hjælpsomme rejseeksperter, som sidder klar til at hjælpe jer på tlf. 7015 4141. I kan også nemt finde og bestille jeres ferie direkte her på vores website. 

Dejligt feriested for store og små

Dejligt feriested for store og små

Les Portes de Dordogne råder over et indbydende poolkompleks, hvor der er plads til afslapning, sjov og leg. Poolområdet er flot konstrueret med swimmingpools og liggeområder i forskellige niveauer. Nyd en tiltrængt dukkert i swimmingpoolen mens familiens mindste kan plaske rundt i børnepoolen eller suse ned ad vandrutsjebanen, som med sine tre små baner indbyder til at køre om kap. I kan slappe helt af og nyde det varme klima på de omkringliggende solsenge og nyde en forfriskende drink fra feriestedets bar eller noget let at spise i restauranten. Les Portes de Dordogne har også fine indkøbsmuligheder, hvis du står og mangler de helt basale fornødenheder.   

Oplev det skønne Dordogne

Oplev det skønne Dordogne

Som navnet antyder, er Les Portes de Dordogne beliggende i den franske region Dordogne. Fra Les Portes de Dordogne kan I besøge nogle af de smukke slotte i området, som bestemt er værd at opleve. I kan f.eks. besøge Château Castelnaud, som blot med sin beliggenhed på toppen af nogle klipper er et yderst imponerende syn. Der er også god mulighed for at nyde naturen og gå nogle lange ture i regionens nationalpark, som er placeret i et bakket terræn med to floder løbende i gennem.