Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Unikke huse direkte ud til havnen
Kun 510 km fra den danske grænse
Maritim atmosfære
Enestående naturområde
Top faciliteter
Restaurant
250 m
Supermarked
140 m
Legeplads
Top faciliteter
Restaurant
250 m
Supermarked
140 m
Legeplads

Velkommen på maritim ferie i Terherne

Terherne byder på unikke havnehuse med udsigt over den attraktive havn i Kameleondorp Terherne. De klassiske skibe, der ligger fortøjet her, giver havnen en speciel atmosfære og tager jer tilbage i tiden. Terherne er kendt for sin unikke position mellem Sneekermeer og Terhernster poelen. Kast din fiskesnøre eller tag en dukkert; området omkring Friese meren er et fantastisk sted for vandentusiaster. Men der er også masser at udforske på land! Oplev de mange grønne cykel- og vandreruter i området, og udforsk naturreservatet omkring Sneekermeer. Læs mere
Læs mere
Luk
Bar/Restaurant
Restaurant
250 m
Café
250 m
Butikker
Supermarked
140 m
For børn
Legeplads
Aktiviteter ved strand
Ulejning af speedbåde
Generelt
Vaskeservice
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Bordfodbold
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Fodbold

Mere om havneområdet

Restaurant, café og indkøb

Restaurant, café og indkøb

Omkring den hyggelige havn ligger der flere forskellige restauranter og cafeer, hvor en hyggelig middag eller is kan nydes i løbet af dagen.

Ønsker I selv at lave mad, kan I købe ind ca. 250 meter fra feriestedet.

Maritim ferie

Maritim ferie

Friesland og ferie på Terherne er synonymt med vandsport. Talrige naturskønne søer og kanaler fører dig til de mest maleriske steder i Friesland. Sneekermeer, Heegermeer og Langweerderwielen er blot nogle få gode eksempler. I kan leje specielle luksus- og elegante både, der er udstyret med alle bekvemmeligheder. Alle ude-både er forsynet med godkendelsesmærket Safe Rental og opfylder derfor de højeste krav. Nyd en dag på vandet ved at leje båd hos en af de mange bådudlejere. En dag på vandet med sol, friskfanget fisk og en dejlig dukkert. I behøver ikke at have bådcertifikat eller duelighedsbevis.

Cykelture i området

Cykelture i området

De smukkeste cykelruter i Holland

Har I lyst til at udforske Terherne-området på cykel? Det er virkelig nemt at sammensætte en cykelrute, der matcher jeres personlige præferencer. Det lokale turistbureau har gode tips til flere ruter, hvor der er vidunderlige stoppesteder, smukke seværdigheder at se og gode restauranter. Så sidst på dagen vender I glade tilbage til Terherne efter at have haft en fantastisk cykeltur.

Det er muligt at leje cykler på Terherne - både almindelig cykler og elcykler.