Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Village Desenzano Glam

Alt det får I:
Direkte til Gardasøen
Skønt sted til børnefamilien
Mange aktivitetsmuligheder
Charmerende omgivelser
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
Direkte - sten og småsten
Strand
Strand service betales på stedt
Restaurant
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
Direkte - sten og småsten
Strand
Strand service betales på stedt
Restaurant
Legeplads

Oplev Desenzano del Garda

Hvis I kan lide sol og vand og vil prøve ægte italiensk stemning, så er Village Desenzano Glam et perfekt sted at tage hen. Her får I skønne, lyse og helt moderne ferieboliger, hvor mange af dem har panoramaudsigt over den smukke sø. Swimmingpool i skønne, grønne omgivelser lige ned til Gardasøen. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
Direkte - sten og småsten, Strand service betales på stedt
Privat strand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
Take Away
For børn
Legeplads
Miniklub
Generelt
Handicap faciliteter
Nærmeste by
1.5 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 35 km
Nærmeste tog station
5 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis

Velkommen til Village Desenzano Glam!

Pool, strand og restaurant

Pool, strand og restaurant

Village Desenzano Glam har den skønneste pool, der ligger med udsigt over Gardasøen. Poolen er indhegnet, og der altid livredder i åbningstiden som er fra kl. 9.00 til kl. 20.00. Den er 1.40 meter dyb og dejligt opvarmet. Rundt omkring poolen er der et stort grønt område med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse.

Village Desenzano Glam's private strand ligger lige foran poolområdet, og her kan man tage en svalende dukkert i Gardasøens smukke klare vand. Der er også en badebro, hvis man vil springe direkte i, eller bare side og beundre udsigten.

På Village Desenzano Glam's restaurant og pizzeria Dolcevita kan I spise lækker italiensk og international mad, mens I skuer ud over søens daglige foranderlighed. 

Sulten eller souvenirshopping?

Sulten eller souvenirshopping?

Både i Desenzano del Garda, som I bor i, og Peschiera del Garda, der ligger ca. 10 km derfra, er fuld af restauranter, butikker og supermarkeder. Så ligegyldigt om I vil slippe for madlavningen og finde et spisested, eller I skal handle til køleskabet - eller bare vil snuse rundt og finde souvenirs eller andre uundværligheder,  -så er der rigeligt med muligheder i begge byer.
Faktisk ligger byerne som perler på en snor langs hele Gardasø-kysten, og mange af dem har deres egen charme. Prøv fx. at besøge Limone sul Garda, der er kendt for sine citroner, der går igen igennem hele byen, på vejskilte, i butikker og på facader mm.

Oplevelser i nærområdet.

Oplevelser i nærområdet.

Gardasøen og området omkring har masser af sjove familieoplevelser at byde på.

Prøv at begive jer op på Monte Baldo på e-cykel. Her får I en enestående udsigt over hele søen, bjergsiderne og byerne, der ligger som perler langs kysten. I kan selvfølgelig også vælge at tage turen til fods, hvis I er mere til at tage det roligt.

Prøv en eFoil, der er et slags surfbræt med en lille propel under, så man nærmest flyver hen over vandoverfladen. Eller bare et almindeligt SUP, som man kan stå på, mens man stille og roligt padler derud af.

Skal der mere adrenalin til, er det muligt at prøve et tandemspring i en paraglider oppe fra højderne. Husk at nyde udsigten!

Kun en 30 minutters køretur bringer jer til Italiens største forlystelsespark Gardaland, hvor man kan prøve de kæmpestore og vilde rutsjebaner "The Raptor" eller "The Blue Tornado". Fortvivl ikke, hvis du ikke er til det helt vilde. Der er noget for både store og små vovehalse i Gardaland.

Ikke langt derfra ligger Canevaworld - et stort vandland med alt hvad vandhunde kan begære.