Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Aqua Onabrava & Spa

Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
Udendørs pool
Separat børnepool
Strand
Sand, 150 m
WIFI
Gratis på hele hotellet
Underholdning
Højsæson
Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
Udendørs pool
Separat børnepool
Strand
Sand, 150 m
WIFI
Gratis på hele hotellet
Underholdning
Højsæson

Velkommen til Hotel Aqua Onabrava & Spa

Det skønne hotel Aqua Onabrava ligger på strandpromenaden i Santa Susanna. Værelserne på hotellet er udstyret med aircondition og møbleret balkon - de fleste med udsigt over Middelhavet. Hotellet har en wellnessafdeling med fitnesscenter - AguaFit, som omfatter sauna og indendørs pool med mulighed for skønheds- og spabehandlinger (mod betaling). Den udendørs pool er endvidere udstyret med hydromassage, og der er en dejlig børnepool på feriestedet. Hotel Aqua Onabrava har både restaurant, snackbar, lobbybar og ‘Music’ natklub. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Legeplads
Penge automat
I nærheden af
Vaskeri
WIFI
Gratis på hele hotellet
Spillehal
Cykel udlejning
Billard/pool
Mod gebyr
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Pool bar
Restaurant
Bar
Snack bar
Spa & Wellness
Jacuzzi
Indendørs
Thermal Spa
Indendørs
Tyrkisk bad
Massage
Generelt
Sporg
Engelsk, Spansk
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 61 km
Nærmeste by
Santa Susanna, 100 m
Sauna
Mod betaling
Parkering
Grarage mod betaling
Underholdning
Underholdning
Højsæson
Diskotek
900 m
Mini klub
Højsæson
Pool
Separat børnepool
Udendørs pool
Indendørs pool
Liggestole ved pool
Strand
Strand
Sand, 150 m
Omgivelser
Bus station
800 m
Tog station
100 m
Butikker
Supermarked
200 m
Souvenir butik
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness

Hotel Aqua Onabrava & Spa i Spanien

Aqua Hotel Onabrava & Spa

Aqua Hotel Onabrava & Spa

Det skønne hotel Aqua Onabrava ligger på strandpromenaden i Santa Susanna. Værelserne på hotellet er udstyret med aircondition, fladskærms-tv , et lækkert badeværelse og møbleret balkon - de fleste med udsigt over Middelhavet. Hotel Aqua Onabrava har både restaurant, snackbar, lobbybar og ‘Music’ natklub. Der er også en dejlig solterrasse, hvor man kan få veltrængt sol på kroppen. 

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Hotellet har en wellnessafdeling med fitnesscenter - AguaFit, som omfatter sauna og indendørs pool med mulighed for skønheds- og spabehandlinger (mod betaling). Den udendørs pool er endvidere udstyret med hydromassage, og der er en dejlig børnepool på feriestedet.

Mad og drikke

Mad og drikke

Hos Onabrava kan man få mad af højeste kvalitet. Der er både a la carte og buffet. Tidligere gæster har vurderet restauranten meget højt grundet sin variation og kvalitet. Der er også en bar, som kan servere lækre drinks eller en kold sodavand. Der er alt fra lokale specialiteters til internationale retter. Der er også en bar, som kan servere lækre drinks eller en kold sodavand.

Aktiviteter

Aktiviteter

Der er altid noget at lave på Onabrava. Der afholder aerobic, så man kan starte dagen på den bedste måde. Man kan nyde livemusik til maden eller en drink om aftenen eller spille bingo. Der er en børneklub, hvor der vil være sjove aktiviteter for de små. Hvi man vil udforske området, kan man leje cykler på hotellet, mod betaling. Der er også bordtennis og billiard, som kræver en lille betaling. Der er en legeplads til børnene og filmaftener til familien. Man kan slutte sin lange dag af med en lækker massage i hotellets wellnessafdeling. 

Området

Området

Aqua Hotel Onabrava & Spa ligger velplaceret i det nordlige Spanien. Lidt nord for byen ligger Girona, som er en utroligt smuk by at besøge. Det kan anbefales at gå en tur ved floden, som løber igennem byen blandt farverige, charmerende bygninger. En anden mulighed for en dagstur væk fra hotellet er Barcelona. Her kan man besøge mere berømte seværdigheder som Parc Güell, La Sagrada Familia, Camp Nou mm.