Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Gæsterne fortæller:

"Utrolige lækre pools, og især bølgebassinet og strømbassinet blev flittigt brugt af børnene. Fantastisk animationsteam!"

Familien Nielsen


"Vores unger var vilde med bølgepoolen, med 1 meter høje bølger hver time, og så var de meget inden for i det varme bassin."

Familien Møller-Hansen

"Det var et dejligt værelse, selv om vi havde en ekstra opredning, var det god plads. På hele hotellet og specielt buffen var der rent op nydeligt. Der blev holdt pænt og rent, samt ingen halvfyldte fadet. det var virkelig rart."

Familien Hansen


"Smukt sted - manglende ingenting! Det var bare pragtfuldt"

Familien Sloth

Sommerferie til populære Hotel Well i Dalmatien i Kroatien

Bestil sommerferie med skøn wellness til det populære Hotel Well i Dalmatien i Kroatien.

Hotel med All-Inclusive

I får et komfortabelt hotel med All-Inclusive, så I bare skal slappe af og nyde det uden at tænke på at skulle handle ind eller lave mad. Her er både indendørs og udendørs vandland, så I er sikret en fantastisk badeferie for hele familien.

Børn op til 12 år gratis!

Det er det oplagte valg for børnefamilien, og børn op til 12 år er gratis! Der er desuden gratis adgang til "Sauna World" og fri afbenyttelse af alle sportsfaciliteter. 

Oplev også Slovenien

Vil I på en smuk og spændende udflugt, er der kun 7,5 km til den slovenske grænse, som byder på smuk og grøn natur.

Så behøver man vist ikke mere til en uforglemmelig familieferie!

Sommerferie på Hotel Well

Hotel Well poolomraade
Hotel Well poolomraade

Poolområde og wellnessfaciliteter

Læs mere

Hotel Well har vanvittigt gode badefaciliteter, som I helt sikkert vil nyde godt af på jeres sommerferie. Poolområdet er stort og lækkert med flere vandrutsjebaner, springvand, strømflod, bølgepool, massagebænke og børneområde til de mindstet blive for koldt. Skulle det blive for koldt  til at opholde sig udenfor, kan I blot søge indenfor, hvor I også finder et poolområde. Hotellet tilbyder også en lang række spatjenester med afslapningsområde med vandsenge, saunaer og spa. Man kan også tilkøbe massagebehandlinger til både krop og ansigt.

Aktive og legesyge boern paa Hotel Well
Aktive og legesyge boern paa Hotel Well

Aktiviteter og underholdning

Læs mere

Hotellet tilbyder en lang række muligheder for at være aktiv i sommerferien. Der er lavet et aktivitetsprogram der både indkluderer morgengymnastik, aquagym og gode vandreruter. Vil man gerne lave sportsaktiviteter, ligger der en multisportsbane, og man har også muligheden for at prøve sig af med et spil minigolf. Der arrangeres også god underholdning for hele familien, med alt fra shows til konkurrencer. I vil altså ikke komme til at kede jer under jeres sommerferie på Hotel Well.

Restaurant paa Hotel Well
Restaurant paa Hotel Well

Mad og drikke

Læs mere

På jeres sommerferie på Hotel Well, kan I også nyde lækker mad. Hotellet har en lang række fine restauranter som kan tilbyde alt fra pizza til mexicansk, menuer og ala carte. Der serveres selvfølgelig også både kroatiske og internationale retter, afhængigt af hvad man er til. Når tørsten melder sig, kan I både gå baren i hallen eller baren der ligger i wellnessafdelingen. Her bliver der desuden serveret snacks.