Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Seværdigheder i området
Smukke omgivelser
Restaurant og snackbar
Aktiviteter på sø
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Strandtype
Græs
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Fodbold
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Strandtype
Græs
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Fodbold

Campér mellem sø og skov på Camping am Blanksee

Hvis I ønsker at campere midt i naturen, hvor der er adgang til gode stisystemer gennem smukke, tyske skove og eventyrlige naturreservater, men samtidig også adgang til søer og vandløb, skal I besøge Camping am Blanksee, som er drevet af ægteparret Arjn og Erni Schippers. Campingpladsen er omgivet af natur og byder på en masse aktivitetstilbud. Ved siden af campingpladsen ligger den store sø Blanksee, som man kan svømme eller fiske i, og så kan søen også udforskes fra vandcykel eller båd. Hvis I er klar på en hyggelig familieferie, bør I lægge vejen her forbi. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand, Græs
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Kiosk
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
17 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Fodbold
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping am Blanksee

I smørhullet mellem to naturreservater

I smørhullet mellem to naturreservater

Den naturskønne Camping am Blanksee ligger I den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern, hvor I bl.a. kan finde Tysklands største, sammenhængende system af betagende søer og kanaler. De mange søer og kanaler – og ikke mindst de to naturreservater, der indeholder et rigt dyreliv, som omgiver campingpladsen – vil bidrage med ro til, at I kan slappe af og nyde hinandens selskab. Derudover ligger campingpladsen ud til den store sø, Blanksee, som også bruges som badesø. Denne campingplads er den perfekte feriedestination for naturelskere i alle aldre.

Aktiviteter på Camping am Blanksee

Aktiviteter på Camping am Blanksee

Eftersom campingpladsen ligger ud til en badevenlig sø, henvender den sig særligt til familier med små vandhunde, da det er muligt at bade og snorkle i søen. Derudover er det også muligt at gå på opdagelse på søen med en vandcykel eller en lille båd. Ønsker I at undersøge områdets vidtstrakte skove og søer, kan I gå på opdagelse i skovene til fods eller på cykel.  

Har I ikke jeres egne cykler med, kan I benytte campingpladsens cykeludlejning. På campingpladsen er der også rig mulighed for at dyrke sjove, sportslige aktiviteter. I finder nemlig både fodbold-, basketball- og beachvolleybaner, hvor hele familien kan dyste.

Mulighed for indkøb på campingpladsen

Mulighed for indkøb på campingpladsen

På campingpladsen kan I finde en lille butik, som byder på hverdagens basale fornødenheder. Udover udvalget af varer i butikken tilbyder campingpladsen også friske og sprøde rundstykker hver morgen. I receptionen er personalet altid behjælpelige, hvis I mangler inspiration til spændende udflugtsmål. Derudover kan I på campingpladsen også finde en restaurant med lækker mad og take-away.

Tag på opdagelse i delstaten Mecklenburg-Vorpommern

Tag på opdagelse i delstaten Mecklenburg-Vorpommern

Delstaten Mecklenburg-Vorpommern ligger i det nordlige Tyskland ud til Østersøen og er rig på sjove og spændende oplevelser for hele familien. I delstaten er der over 2000 slotte og herregårde, som arkitekturinteresserede og haveelskere kan gå på opdagelse i. Kun 45 minutters kørsel fra campingpladsen kan I besøge Ludwigslust – et barokinspireret slot, der er omgivet af en af Tysklands største parker, hvor I kan opleve flotte springvand og betagende haver.  

Har I planer om at opleve det historiske Berlin på jeres ferie, kan I 15 minutter fra campingpladsen tage den tyske autobahn og drage mod Tysklands hovedstad, som byder på et væld af museer, caféer og butikker. Får I ikke nok af vandleg i søen ved campingpladsen, kan I køre til det supersjove og ultramoderne vandland Wonnemar i Wismar. Vandlandet er et af Tysklands mest moderne vandland og sportsparker, hvor der er spændende aktiviteter for hele familien. Hvis I har planer om at tage på ferie i Tyskland, er Camping am Blanksee det perfekte sted.