Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Presqu’île Serre-Ponçon

Alt det får I:
Restaurant og bageri
Direkte til privat badestrand
Poolområde med udsigt
Sports- og udendørs muligheder
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sten
Strandtype
Græs
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sten
Strandtype
Græs
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis

Campingferie i vidunderligt landskab

Nyd en dejlig ferie på den afslappende solplæne på Camping La Presqu’île Serre-Ponçon, imens store og små boltrer sig på campingpladsens private badestrand og vandsportsområder. Vandski og padling er kun få af de mange aktive muligheder, I kan prøve kræfter med, inden I hopper i campingpladsens egen velholdte pool og fuldender ferien. Med udsigt over søen byder restauranten på drinks og måltider, eller friske baguettes og rundstykker om morgenen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sten, Græs
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning, Skal forudbestilles
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3.7 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping La Presqu’île Serre-Ponçon

Swimmingpool på campingpladsen

Swimmingpool på campingpladsen

Vandelskere kan straks tage en forfriskende dukkert i den tilstødende sø med et særligt indhegnet badeområde med fortøjning og bådudsætning. Der er også en stor swimmingpool til dejlige svømmeture. Bassinet har desuden et lavvandet soppebassin, så de mindste trygt kan plaske i vandet. Fra terrassen med liggestole kan du beundre den smukke udsigt over de omkringliggende bjerge.

Sjove aktiviteter og restaurant

Sjove aktiviteter og restaurant

At sejle på søen, slå en bold på tennisbanen eller cykle på mountainbike i bjergene: med de mange sports- og spilmuligheder på Camping La Presqu’île Serre-Ponçon kommer I ikke til at kede jer et øjeblik. Små børn klatrer i legeredskaberne eller suser ned ad rutsjebanen på legepladsen. Derudover arrangerer animationsholdet alle former for aktiviteter, såsom kunsthåndværk, sportskonkurrencer og diskoteker. I bar/restauranten kan du bestille lækre retter eller en velsmagende drink. Der er også en campingbutik til dine daglige indkøb og friske baguetter.

Natur og historiske oplevelser

Natur og historiske oplevelser

Den attraktive Camping La Presqu’île Serre-Ponçon ligger midt i nationalparken Écrins ved siden af søen og den lave bjergkæde. Her går du langs bjergtoppe på intet mindre end 4.000 meter, og du ser imponerende gletsjere, som Glacier Blanc og Glacier de la Girose. Besøg Route Napoléon i Hautes-Alpes-regionen. Dette er den rute, som Napoleon rejste til Paris via for at genvinde sin kejsertitel, som han havde mistet i slaget ved Leipzig. Under din campingferie skal du sørge for at besøge byen Gap og se Cathédrale Notre-Dame-et-St-Arnoux og Musée Départemental.