Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Mas

Alt det får I:
Opvarmet pool
Tæt på Marseille
Kun en kort gåtur til stranden
Lille campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Le Mas

Camping Le Mas ligger ved byen Martigues i den sydvestlige del af Frankrig. Campingpladsen ligger ved kystområdet Côte Bleue. Camping Le Mas er den perfekte campingplads for hele familien med aktiviteter og underholdning for både store og små. Her er både direkte adgang til den dejligste sandstrand og et skønt pool område. Desuden er der rig mulighed for sport, vandsport naturoplevelser og kulturelle oplevelser i de mange omkringliggende charmerende sydfranske byer. Camping Le Mas er børnevenlig og derfor en ideel campingplads. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 800 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Bakket
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads

Camping Le Mas ved Middelhavet i Sydfrankrig

Poolområdet og direkte adgang til strand

Poolområdet og direkte adgang til strand

Camping Le Mas ligger med direkte adgang til sandstranden. Med en strandtur hertil får I det fineste sand under tæerne og den smukkeste udsigt over havet. Stranden er omkranset af fyrretræer og klipper, hvorfor den næsten er en seværdighed i sig selv. Foruden skønne strande har pladsen også en stor pool, med område afgrænset til børnene. Det er derfor let for alle at nyde en afkølende dukkert  når sydens sol varmer allermest. I poolen kan også prøve kræfter med vandgymnastik og dans.

Aktiviteter for store som små

Aktiviteter for store som små

På Camping Le Mas kan hele familien blive underholdt gennem både sport og  andre sjove aktiviteter. Her kan I både spille fodbold, basket og volley. I kan også deltage i zumba eller besøge fitness-centeret på pladsen. Familiens mindste kan blive underholdt af et væld af aktiviteter. Børnene kan blandt andet deltage i skattejagter, sportslege eller mini-disco. Aktiviteter for hele familien er der også. For eksempel er de musikalske aftener oplagte til at nyde skønne sommeraftener i selvskab med hele familien.

Spisesteder og indkøb

Spisesteder og indkøb

De mange sjove aktivitetsmuligheder kræver energi. Heldigvis finder I både en restaurant og et pizzarier, der kan fylde depoterne op igen. Hvad enten I ønsker at smage på lækkerier fra det franske middelhavskøkken eller bare vil have en sikker familievinder som pizza – ja så har pladsen det hele. Desuden er det et marked, hvor I kan købe diverse varer. For eksempel hvis I selv ønsker at lave hjemmelavede lækkerier på ferien.

Mange muligheder i nærområdet

Mange muligheder i nærområdet

Kystområdet Côte Bleue er perfekt for vandhundene. Her er der nemlig rig mulighed for at prøve forskellige vandsportsgrene, mens det også er muligt at tage på sejlture. Her kan I se den smukke kyst og natur fra havsiden, hvilket giver mulighed for en hel unik udsigt. 

Desuden er området fyldt med diverse parker og aktivitetscentre. Besøg for eksempel forlystelsesparken Magic Park Land, hvor temaet er den vilde vesten. Det smukke naturområde er desuden ideelt til vandre- og cykelture. Det er også oplagt at besøge de mange charmerende byer i området. Især Marsielle er et besøg værd. Denne historiske og ældgamle by er kendt som sydens hovedstad med stejle trapper, gyder og mange små hyggelige cafeer.