Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Les Pierres Couchées

Alt det får I:
Poolområde med vandrutsjebaner
Flere Blå Flag-strande i nærheden
Underholdning for hele familien næsten hver aften
Mulighed for spændende udflugter
Top faciliteter
Strandtype
300 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
300 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis

Campingplads med plads til hele familien

Camping Les Pierres Couchées er en fantastisk perle i Loire-Atlantique i vestfrankrig. Beliggende tæt på strand, by, og med gode faciliteter på selve campingpladsen, er det svært at konkurrere med denne. Nyd solen ved poolen eller på stranden, leg i vandrutsjebanerne eller i bølgerne og hold grillaften med hele familien på de fælles grillpladser. Hos Camping Les Pierres Couchées lægger de vægt på at familien skal hygge sig sammen! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
300 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Udendørs
Petanque
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Organiserede udflugter
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Les Pierres Couchées

Godt poolområde

Godt poolområde

Med god plads til både at lege i den opvarmede pool, glide om kap i vandrutsjebanerne eller slappe af i jacuzzien, er der noget for alle på Camping Les Pierres Couchées. Hvis I har yngre børn, er der naturligvis også en børnepool, så de mindste også kan boltre sig i det varme vand. Rundt om poolen er der naturligvis et væld af liggestole, så I kan nyde det varme, franske solskin.

Anerkendte strande i nærheden

Anerkendte strande i nærheden

Foretrækker I at nyde dagen på stranden, ligger der flere fantastiske strande i nærheden. Kun 300 meter fra campingpladsen ligger sandstranden Pierre Attelée, som I nemt kan komme til på gåben eller cykel. Søger I kun strande af den højeste kvalitet, ligger der et væld af Blå Flag-strande, et flag der kun bliver givet til de bedste strande i verden, i nærheden. Besøg bla. Rochelets halvanden kilometer væk.

Aktiviteter dagen lang

Aktiviteter dagen lang

Uanset hvad I foretrækker, har Camping Les Pierres Couchées sørget for, at der nok skal være aktiviteter til hele familien. I kan både holde formen ved lige i fitness-rummet, prøve den populære franske sport boules eller dyste mod hinanden i et slag bordtennis. I kan også leje cykler til hele familien og cykle langs cykelstierne på campingpladsen eller cykle til stranden eller den nærmeste by.

Ingen skal kede sig

Ingen skal kede sig

På Camping Les Pierres Couchées skal de nok sørge for, at I ikke keder jer. Børnene kan i løbet af dagen være en del af en af campingpladsens tre børneklubber, der afholder skattejagter, vandkampe, konkurrencer i fodbold og meget mere. Om aftenen vil det dygtige personale overtage scenen og opføre shows og holde temaaftener med bla. karaoke og dansekonkurrencer.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Med egen restaurant direkte på campingpladsen, behøver I aldrig tage langt for lækker mad. Her kan I få livretter fra hele verden, og der vil med sikkerhed være noget for enhver smag. Hvis I hellere selv vil lave maden, kan I gå i campingpladsens supermarked og bruge et af de fælles grillområder til at hygge med maden. Efterfølgende kan I slentre i baren og få en kold forfriskning, mens I nyder det lune sommervejr. 

Nyd de flotte slotte

Nyd de flotte slotte

Der er nok at tage sig til, når man holder ferie på Camping Les Pierres Couchées. Nantes, der ligger under en time fra campingpladsen, er en smuk, gammel by, med masser at byde på. Både michellin-restauranter, kunstmuseer og finurligheder som en mekanisk elefant præger bybilledet. Den største attraktion i området er dog Loiredalen, der ligger øst for Nantes. Her finder I en hav af slotte, der har noget unikt at byde på hver især.