Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

La Palmyre - Les Sables de Cordouan

Alt det får I:
Sjove aktiviteter for hele familien
Poolområder med børnepool og vandrutsjebane
Gode faciliteter på pladsen og nabopladsen
Børnevenlig campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4.5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4.5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område

Smuk beliggenhed i fyrreskov

På den mest solrige del af Atlanterhavskysten finder du Les Sables de Cordouan. Den 4,5 hektar store campingplads er beliggende i hjertet af en fyrreskov tæt på de smukke sandstrande i Côte Sauvage. På campingpladsen er der aktiviteter for både børn og voksne, og I kan blandt andet udforske de naturskønne omgivelser, campingpladsen er beliggende i, til fods og på cykel. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
4.5 km
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand, 4.5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Butikker
Souvenirs
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Fælles grill område
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
10 m
Nærmeste hospital
19 km
Nærmeste marked
3 km
Nærmeste supermarked
5 km
Nærmeste togstation
22 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 165
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Petanque
Ridning
Ponyture
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg

Velkommen til Les Sables de Cordouan

Oplev den familievenlige plads

Oplev den familievenlige plads

Les Sables de Cordouan er en charmerende campingplads ved Atlanterhavskysten. Campingpladsen ligger blot 200 m fra campingpladsen La Palmyre Estanquet, hvis mange faciliteter du som gæst på Les Sables de Cordouan frit kan benytte dig af. Du har derfor adgang til både en indendørs og en udendørs pool, børnebassin og vandrutsjebaner. I har også mulighed for at dyrke forskellige former for boldspil såsom beachvolley, fodbold og basketball, og børnene kan lege med deres jævnaldrende i børneklubben, der tilbyder sjove aktiviteter for børn i alderen 4 til 8 år.

To poolområder at vælge imellem

To poolområder at vælge imellem

På campingpladsen finder I en vandpark, som både børn og voksne kan forlyste sig i. De voksne kan bade i den indendørs swimmingpool og slappe af i en liggestol ved poolkanten, mens ungerne leger i vandet og kører i vandrutsjebane. Efter en svømmetur i poolen kan I også slappe af og nyde solen på den udendørs terrasse. Som gæster på Les Sables de Cordouan kan I også frit benytte jer af den udendørs swimmingpool på La Palmyre Estanquet campingplads. Det store poolområde inkluderer en opvarmet swimmingpool, vandrutsjebaner og et børnebassin for små børn. Efter en dukkert i poolen kan I slappe af og nyde solen på de liggestole, der er opstillet rundt om bassinet.

Børnevenlige rammer og sjove aktiviteter

Børnevenlige rammer og sjove aktiviteter

Legeplads, hoppeborg og børnepool – jeres unger kommer ikke til at kede sig på Les Sables de Cordouan. Hver formiddag fra søndag til fredag er der leg, sjov og kreative aktiviteter for børn i alderen 4 til 8 år i børneklubben, og hver fredag eftermiddag er der børneshow på La Palmyre Estanquet. I højsæsonen er der også mulighed for at ride på ponyer. Der er også et væld af sportsfaciliteter for de aktive i familien. I kan spille beachvolley og bordtennis eller deltage i en turnering i bocce. På La Palmyre Estanquet kan I desuden spille fodbold, basketball og håndbold på campingpladsens multibane, og i juli og august kan I tilmelde jer et fitnesshold, hvis I ønsker sved på panden. Hver aften i højsæsonen er der underholdning og dans på La Palmyre Estanquet for campingpladsens gæster. Hvis I ønsker at udforske de naturskønne omgivelser, campingpladsen er beliggende i, kan I leje cykler i receptionen på La Palmyre Estanquet.

Gode spise- og indkøbsmuligheder

Gode spise- og indkøbsmuligheder

I kan slappe af og lade andre tage sig af madlavningen, mens I opholder jer på Les Sables de Cordouan. På nabocampingpladsen La Palmyre Estanquet ligger der en restaurant, hvis menukort byder på alt fra en hurtig snack til et solidt aftensmåltid. Her kan I spise pizza, grillet kylling, burger og traditionel mad, eller I kan bestille det som takeaway og tage det med hjem i campingvognen. På La Palmyre Estanquet finder I også en bar og et creperie. På campingpladsen finder I alt, hvad I har brug for. I kan købe frisk morgenbrød i den lille bagerbutik, der ligger ved indgangen til La Palmyre Estanquet. Her finder I også en købmandsbutik, hvor I kan handle ind og købe aviser og souvenirs.