Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Maïana Resort

Alt det får I:
Smukke og interessante udflugtsmuligheder
Lækkert poolanlæg med vandrutsjebane
Gå afstand til byen, La Grande Motte
400 meter til skøn bred sandstrand
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 200 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 200 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads

Velkommen til solferie på Camping Maïana Resort l

Camping Maïana Resort ligger 400 meter fra den dejlige sandstrand ved La Grande Motte og er den perfekte campingplads til en kombination af strand, sol og afslapning. Pladsen indbyder både voksne og børn, da den ligger sæt på butikker, centrum af La Grande Motte og havnen. Der er en skøn pool med vandrutsjebane og børnebassin med masser af aktiviteter. Lige ved siden af pladsen udbydes alle former for vandsportsaktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 200 m
Strand
Hundestrand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Souvenirs
Vinhandel
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
ID armbånd/kort
Betales på pladsen
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste busstation
400 m
Nærmeste hospital
26 km
Nærmeste lufthavn
15 km
Nærmeste supermarked
450 m
Nærmeste togstation
26 km
Tætteste by
14 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads

Meget mere info om campingpladsen

Bademuligheder

Bademuligheder

Denne skønne campingplads har en lækker og opvarmet udendørs swimmingpool og en separat børnepool, hvor I kan boltre jer hele dagen. Børnepoolen er en helt vandlegeplads, som børnene vil elske . Baren ved siden af restauranten er stedet for en forfriskende snack eller en drink. I en afstand på kun 400 meter syd for campingpladsen ligger den dejlige sandstrand med en samlet længde på 11 kilometer. Det er stedet for at bygge sandslotte, pjaske eller måske I vil prøve kræfter med en vandsportsaktivitet!

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Ferie er også at smage nye retter og sammen spise, mens der snakkes om dagens begivenheder. Campingpladsens restaurant danner ramme om dejlige måltider samt underholdning om aftenen. Her kan nydes lokale retter og vine og det er muligt også at bestille take-away. 

Ønsker I selv at lave mad, kan alle indkøb gøres i pladsens minimarked, hvor der også kan bestilles frisk brød hver morgen.

Aktiviteter og faciliteter på pladsen

Aktiviteter og faciliteter på pladsen

I sommermånederne er der et underholdningsteam på denne luksuscamping til både børn og voksne. Der er legepladser for børn, og voksne kan have det sjovt på multisportsbanen eller en 18-hullers golfbane. Der er 20 kilometer specielle cykelstier i området. I vil alle kunne hygge jer sammen med et slag bordtennis, miniturnering på multibanen. Hvis I foretrækker vandsport, så er der alle muligheder for at leje vandcykler, kites og meget mere på stranden.

Udflugtsmuligheder i området

Udflugtsmuligheder i området

La Grande Motte er en by med masser af byliv og natur . Med sine 20 km gangstier, 7 km fine sandstrande og en marina beliggende i Aigues-Mortes-bugten, vil La Grand Motte i Hérault overraske dig med en kombination af natur og arkitektur. La Grande Motte blev bygget i 1962 af Jean Balladur og blev mærket "arv fra det 20. århundrede" i 2010 og ophører aldrig med at udvikle sig. Et ideelt feriemål for elskere af sport, kultur eller afslapning.

Montpellier er en skøn by omgivet af havet, vinmarker og bjerge og  er en by fuld af skatte. Fra moderne by til middelalderlige gyder, fra det berømte Place de la Comédie til Fabre-museet eller endda Place Royale du Peyrou, vil metropolen i regionen aldrig ophøre med at forbløffe . Montpellier er fuld af typiske markeder, hvor I kan finde regionale produkter, caféer og terrasser, der er ideelle til en ferie. Montpellier vil charmere jer gennem sin kunstneriske, moderne og solrige karakter.

Seaquarium er et gigantisk sted, hvor det er muligt at se mere end 25 arter hajer, 2000 forskellige slags fisk fra Middelhavet og naturligvis søløver og havskildpadder.

Den berømte Camargue regionale naturpark er en oplevelse for sig! Til fods eller på cykel tilbyder Camargue vandreture og ruter fulde af opdagelser, fra vinmarker mod nord til strande længere sydpå eller endda saltmyrer. Camargue, der er kendt for sine sumpområder, rismarker og marker, hvor tyre møder flamske roser, vil glæde jer med dets naturlige landskaber og kulturelle rigdom.