Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson

Velkommen til Camping Marisol

5-stjernet luksuscamping med vandland på hele 1000 m2 samt opvarmet swimmingpools. Det er desuden det ideelle sted for børnefamilier, da der er børnebassin, en lang række aktiviteter for både børn og voksne samt masser af underholdning og shows. Endelig er der også rig mulighed for afslapning i campingpladsens store wellnesscenter, hvor du kan få ansigts- og kropsbehandlinger. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Andre faciliteter
Hæveautomat
På pladsen
Information
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Frisør
Bageri
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
På pladsen
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bueskydning
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning
Wellness faciliteter
Massage
Sauna
Solsenge (wellness område)

Camping Marisol i Frankrig

Alt om Camping Marisol

Alt om Camping Marisol

Marisol campingplads byder på 5-stjernet camping, når det er bedst. Pladsen er beliggende i Torreilles i Languedoc Roussillon, og der er vandland, aktiviteter og underholdning for hele familien samt et 80 m2 stort wellnesscenter. Der er således rig mulighed for både at være aktiv og slappe af. Vandet er lavet til vandhunde med sine 1000 m2, hvor du kan prøve kræfter med en lang række forskellige vandaktiviteter, og der er desuden flere vandrutsjebaner. Det er et oplagt  sted både for børnefamilier og sportsentusiaster, og om aftenen er der forskellige shows og masser af underholdning for både børn og voksne.

Pool, strand og wellness

Pool, strand og wellness

Marisol camping er uden tvivl det oplagte sted at besøge for vandhunde. Her ligger nemlig et stort vandland med opvarmede bassiner, vandrutsjebaner, forskellige vandspil, vandlegeplads og meget andet. Der er desuden ikke langt til den nærmeste strand fra campingplads. Stedet grænser nemlig op til en 4 kilometer lang sandstrand, som er et vaskeægte paradis. Både børn og voksne vil med garanti kunne få flere timer til at gå her. På Marisol camping er der tilmed rig mulighed for at slappe af, og det kan du gøre på stedets wellnesscenter. Her kan du købe forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, og der er således dømt vaskeægte selvforkælelse i centrets afslappende områder, der både ligger inden- og udendørs.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Marisol campingplads byder på flere multisportsbaner, hvor I kan dyste i basketball, fodbold eller volleyball. Herudover ligger der en petanquebane og bordtennisbord på pladsen, og det er også muligt at spille minigolf. Ydermere er der et spilrum og en legeplads for de yngste i familien. Der bliver desuden organiseret turneringer hver uge, og herudover er det muligt at deltage i forskellige vandgymnastikhold. For sportsentusiasterne kan man deltage på en lang række fitnesshold såsom aqua zumba og step vandaerobics. Når dagen er ved at være omme, bliver der arrangeret forskellig aftenunderholdning og shows for hele familien. Det inkluderer blandt andet discoaftener for både voksne og børn, quizaftener, og karaokeaftener.

Restaurant, bar og shopping

Restaurant, bar og shopping

På pladsen ligger den traditionelle restaurant L’oliü, hvor du kan nyde simple retter i afslappende omgivelser. Du kan også spise i campingpladsens anden restaurant Ku de Ta, hvor menukortet er sammensat af retter fra hele verden. Herudover ligger der også en bar på pladsen, hvor du kan købe drikkevarer og snacks til at stille den lille sult. Du har god mulighed for at handle ind, når du besøger Marisol camping. Her ligger nemlig en butik, hvor du blandt andet kan købe friskbagt brød.

Masser af aktiviteter i området

Masser af aktiviteter i området

Er du vild med action, er der mulighed for at stå på vandski, wakeboard eller kneeboard ved stranden. Der er endvidere også mange smukke cykelruter i området. Du kan derfor roligt lade bilen stå tilbage på campingpladsen og i stedet udforske området på cykel. Du finder i området både stier tæt på havet og mere familievenlige ruter, og det skal nævnes, at det er muligt at leje mountainbikes og børnecykler på pladsen. Er du glad for at sejle i kano, er det ligeledes en mulighed, og herudover kan man spille både paintball og ride på heste. Endelig er Cathar slottene bestemt også et besøg værd, når du bor på Marisol camping, eller du kan vælge at tage på en længere udflugt til enten Catalonien eller Spanien.