Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Meerwijck

Alt det får I:
Campingplads velegnet til familier
Tæt på badesø og badestrand
Gode spise- og indkøbsmuligheder i området
Naturskønt område og sjove aktiviteter
Top faciliteter
Grill tilladt
Tennis
Fodbold
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Top faciliteter
Grill tilladt
Tennis
Fodbold
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)

Velkommen til Camping Meerwijck

Skøn campingplads i området Kropswolde, Groningen, ved en badesø i et hyggeligt skovområde. Pladsen ligger desuden tæt på en badestrand, og herudover er der et område til mange forskellige sportsaktiviteter samt en legeplads til de yngste i familien. Endelig skal det nævnes, at campingpladsen har et børnebassin og en indendørs swimmingpool, der er opvarmet. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Tennis
Volleyball
Fodbold
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Kanoudlejning
Kajakudlejning
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Generelt
Sprog som tales
Hollandsk, Tysk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Ferie tema
Direkte til sø

Camping Meerwijck i Holland

Camping til børn

Camping til børn

Denne campingplads egner sig især til camping for børn og sportsentusiaster grundet det attraktive sportsområde og legepladsen, og herudover byder den på mange naturskønne cykelruter i området. Det er derfor det oplagte sted for dig, der kan lide at medbringe cyklen, når du skal på camping med familien. Stedet byder desuden på et underholdningsprogram til børn i alle aldre, ligesom at du finder et solarium på pladsen, hvor man kan slappe af efter en lang dag. Når vejret er godt, er det muligt at windsurfe på pladsen, og der ligger en badesø tæt ved.

Pool og strand

Pool og strand

Det er ikke kun i perioder, hvor vejret er godt, at det er oplagt at besøge Camping Meerwijck. Pladsen byder nemlig på en opvarmet indendørs swimmingpool og et børnebassin. Er vejret til det, er der en badesø tæt ved, og derudover ligger campingpladsen også tæt på en sandstrand. Stedet er ligeledes attraktivt for dig, der kan lide at prøve kræfter med at surfe, da der er mulighed for windsurfing.

Mange spisemuligheder

Mange spisemuligheder

Når du besøger Camping Meerwijck, er det ikke nødvendigt, at du selv laver mad hver dag. Der er nemlig en kantine tilknyttet stedet, ligesom at du også kan besøge den hyggelige pavillon. Her kan du i selskab med din familie nyde et fantastisk måltid mad, imens at du nyder den skønne udsigt ud over Zuidlaardermeer. Du kan også blot vælge at nyde en drink på den rummelige terrasse, hvorfor der bestemt er tale om luksuscamping.

Indkøb- og shoppingmuligheder

Indkøb- og shoppingmuligheder

Det er muligt at købe brød på campingpladsen, så du altid har frisk brød til hele familien om morgenen, og du finder desuden her alt det, som du vil få brug for for at opfylde dine daglige behov. Butikken har de nødvendige varer, og herudover skal det nævnes, at det også er muligt at spise morgenmad i butikken i weekender og ferier.

Skønt naturområde og aktiviteter

Skønt naturområde og aktiviteter

På campingpladsen er der i ferier og på helligdage masser af underholdning at opleve for børnene, da pladsen er medlem af Kindercampingwelt, og aktiviteterne er tilpasset børn i alle aldre. Herudover er der i naturområdet omkring Camping Meerwijck rigtig meget at opleve såsom de mange forskellige dyr herunder, ræve, kaniner, hjorte og fasaner. Det er ligeledes muligt at besøge deres petting-zoo, hvor børnene får mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Kom omkring til oplevelser

Kom omkring til oplevelser

Den hyggelige by, Groningen, ligger blot et stenkast fra Camping Meerwijck, hvor du kan slappe af, shoppe eller tage på én af de mange kulturelle udflugter, som byen byder på. Der er ligeledes en række andre attraktioner i området, man som turist med fordel kan besøge herunder flere museer, forlystelsesparker, kursteder, naturparker og Wadden Islands.