Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Nevio

Alt det får I:
Godt sportsområde
Tæt på Orebic
Restaurant med smuk udsigt
Smukke omgivelser
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Nevio

Hold jeres næste campingferie her på Camping Nevio og få oplevelser for hele familien. Camping Nevio ligger i de flotteste omgivelser i et smukt, naturligt landskab. Helt præcist ligger campingpladsen i området Dalmatien i Kroatien lidt udenfor byen Orebic. Campingpladsen yder høj service, så I kan slappe af og nyde ferien i fulde drag. Camping Nevio har en idyllisk placering, som passer perfekt, hvis I trænger til en campingferie langt væk fra hverdagens stress og jag. Campingpladsen tilbyder en perfekt kombination af strand, natur og ro. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Antal stjerner
4 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
100 m
Tætteste by
2 km
Restauranter / barer
Restaurant
Strandbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Golfbane
Skak (store brikker)
Til børnene
Legeplads

Camping Nevio i Kroatien

Direkte adgang til strand

Direkte adgang til strand

Camping Nevio ligger lige ned til det smukke Adriaterhav, et sandt strandparadis med krystalklart og roligt badevand samt et smukt landskab til at omgive det hele. Det klare og rolige badevand gør stranden særligt børnevenlig. På denne skønne stenstrand kan I få mange gode dage, hvor I kan nyde solen og det friske havvand. Langs strandkanten er der træer med opstillede borde og bænke under, så I kan søge skygge i middagstimerne, når solen er mest skarp. Her ved stranden har I mulighed for at prøve diverse vandaktiviteter såsom stand-up paddleboard, kajak og windsurfing. Men der er også plads til at slappe helt af og nyde en dukkert en gang imellem. Ved stranden finder I brusebade, som I kan benytte jer af, hvis I trænger til at få skyllet saltvandet af. Skulle sulten eller tørsten melde sig, er der en strandbar, hvor I kan forsyne jer med snacks, mad og kølige drikke.

Pool på feriestedet

Pool på feriestedet

Camping Nevio tilbyder også et dejligt poolområde med en swimmingpool, som ligger i fred og ro omgivet af smukke træer. Fra poolområdet har I udsigt til det smukke bjerglandskab i horisonten. Man læne sig tilbage og slappe helt af i de opstillede solsenge og søge skygge under parasollerne. Poolområdet er udstyret med brusebade, som man frit kan benytte.

Strandbar og restaurant

Strandbar og restaurant

Camping Nevio tilbyder en lækker restaurant og en strandbar – begge steder med udsigt over havet. I restauranten kan I smage traditionelle dalmatiske retter som “roat meat”, friske fisk fra havet, muslinger og østers. Restauranten har en dejlig terrasse, hvor I kan nyde udsigten til havet. I menukortet finder I også et dejligt udvalg af lokale vine, som passer godt til maden. Camping Nevios strandbar har direkte udsyn til stranden og havet. Her kan I nyde kaffe og kolde drikke, både med og uden alkohol. Strandbarens menukort tilbyder lidt af hvert. I kan blandt andet nyde en friskbagt pizza fra en træfyret ovn. En gang om ugen vil der være live akustisk musik, hvor alle er velkomne.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Skulle I få brug for at handle dagligvarer, har I mulighed for det i supermarkedet, der ligger lige uden for pladsen. Alternativt kan I også smutte ind til byen Orebic og handle her. Planlægger I den helt store shoppetur, skal I nok søge mod en større by.

Sjov, underholdning og aktiviteter

Sjov, underholdning og aktiviteter

Camping Nevio tilbyder et væld af aktiviteter, så I kommer i hvert fald ikke til at kede jer. For de mindste børn er der en legeplads, hvor der er plads til mange timers underholdning. Campingpladsen tilbyder et sportsområde, hvor der er en tennisbane, en multisportsbane, hvor man kan spille håndbold, fodbold og basket. Derudover er der to udendørs bordtennisborde. Trænger I til lidt styrketræning, kan I søge hen til det udendørs fitnessanlæg og få gang i musklerne. Skal hele familien underholdes, kan I udfordre hinanden i Adventure golf, som er en form for minigolf. Camping Nevio har altså en hel del muligheder, som sørger for, at I får den bedste og sjoveste ferie med aktiviteter for hele familien.

Oplevelser til familien

Oplevelser til familien

Camping Nevio ligger i et helt fantastisk område, og der er rig mulighed for at tage på vandre- og cykelture i det smukke landskab. Et oplagt udflugtssted er øen Korcula, som ligger nærmest over for campingpladsen. Der arrangeres daglige ture til øen Korcula, så det er let at komme dertil. I byen Oberic har I mulighed for at leje en båd eller jetski, så I kan tilbringe en uforglemmelig dag på Adriaterhavet. Campingpladsen hjælper jer hellere end gerne med at arrangere udflugter og aktiviteter i lokalområdet.