Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Polleur

Alt det får I:
Restaurant og bar med underholdning
Pool med rutsjebane og soppebassin
Familiecampingplads i Ardennerne
Masser af udendørs aktiviteter
Top faciliteter
WiFi
Top faciliteter
WiFi

Alt det bedste til familien i Ardennerne

Campingpladsen Polleur ligger i byen med det samme navn i hjertet af Belgiens bakkelandskab Ardennerne. Camping Polleur er et mekka af sport, familieaktiviteter og spændende ture i omgivelserne, hvor selve provinsen Liége er af en helt anden verden. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Soppebassin
Udendørs pool (opvarmet)
May - September
Andre faciliteter
WiFi
Sportsfaciliteter
Adventure park
Bordtennis
Fiskeri
Tæt på stedet
Multisportsbane
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Take away
Diskotek
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskeri service
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Antal stjerner
4 stjerner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kajakudlejning

Velkommen til Camping Polleur

Bademuligheder og sejlads

Bademuligheder og sejlads

Den opvarmede swimmingpool på denne campingplads i Ardennerne består af to forskellige dele og har en vandrutsjebane på 32 meter! Der er et separat soppebassin til de yngste. Spørg om kajaksejlads på den nærliggende flod i receptionen, hvor det også er muligt at leje kajakkerne afhængig af vandstanden i floden.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Unge og gamle vil finde underholdning og afslapning blandt det rige udbud af underholdning på campingpladsen. Vær med på en pubquiz, en bingo- eller karaokeaften, campingdiskotek, sport og spil eller lav håndværk sammen i børneklubben. 

Der er en bistro med en hyggelig loungeterrasse og i mini-supermarkedet kan du finde ingredienser til dine selvlavede måltider. Der er regelmæssige sportsturneringer, og det er altid sjovt omkring bordtennisbordet. Du kan naturligvis leje mountainbikes og cykle ud i den omkringliggende natur.

Alverdens oplevelser i nærheden

Alverdens oplevelser i nærheden

Udflugter under din campingferie i denne lyse, grønne del af Belgien omfatter et besøg i Remouchamps-hulerne, et kig på den mystiske gamle kulmine i Blegny eller den middelalderlige fæstning Franchimont. Forkæl jer selv i Chokolademuseet, mens børnene vil elske en dag i forlystelsesparken Plopsa, blot en halv times kørsel væk. 

Ved Coo Adventure kan I nyde de smukke vandfald, og lidt længere væk finder du byen Liège, hvor du kan shoppe og fotografere seværdigheder som Place Lambert, Operaen og Saint Bartholomew's Church.