Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

KNAUS Campingpark Walkenried

Alt det får I:
Naturskøn campingplads
Fiskesteder, strand og skove
Hyggeligt indendørs pool
Familievenlig campingplads
Top faciliteter
Strandtype
Græs, 2 km
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el, Fælles grill område
Fodbold
Tennis
1 km
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Græs, 2 km
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el, Fælles grill område
Fodbold
Tennis
1 km
Restaurant

Velkommen til Camping Walkenried

Camping Walkenried er en naturskøn campingplads i Harzen, som feriegæsterne vender tilbage til år efter år. Omgivelserne er helt fantastiske til både cykel- og vandreture med fiskesteder, strand og skove. I kan leje cyklerne på campingpladsen og tage ud i det blå. Camping Walkenried har sin egen indendørs pool på campingpladsen, hvor I også finder sauna, vandgymnastik og mulighed for massage. Herudover emmer pladsen af campingaktiviteter med sportsbaner, legeplads, bål og en dejlig restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Græs, 2 km
Swimmingpool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Fodbold
Ridning
5 km
Bordtennis
Tennis
1 km
Minigolf
Cykeludlejning
Fiskeri
2 km
Aquarobics
Wellness faciliteter
Sauna
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el, Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Camping Walkenried i Tyskland

Familiecamping i Tyskland

Familiecamping i Tyskland

Camping Walkenried har åbent hele året rundt og byder således på campingferie i både sol og sne. Campingpladsen er en favorit blandt gæsterne, da den med placering i det sydlige Harzen byder på både skøn natur, idylliske byer og oplevelser til store og små. Her kan familien komme på en rolig ferie, hvor der bliver taget godt om campinggæsterne med afslappende og aktivitetsrige faciliteter. 

En aktiv campingferie

En aktiv campingferie

Campingpladsen er en god plads til familien, der gerne vil holde sommerferie uden en fyldt kalender, men blot ser på, hvad dagen og humøret bringer. På Camping Walkenried har I mulighed for at leje cykler, så I kan udforske området. Dette kan I også gøre til fods, og I finder også mange vandreruter i området. Inde på campingpladsen er der mange muligheder for at spille boldspil som tennis, volley og minigolf.  Herudover er der legeplads og slackline.

Indendørs svømmebassin

Indendørs svømmebassin

En af campingpladsens mest populære faciliteter er det indendørs svømmebassin, der tilmed er opvarmet. Her bliver der regelmæssigt arrangeret vandgymnastik, og så kan I slappe af i sauna eller med massage. Hvis vejret indbyder til badeferie, så ligger der en badestrand 2 kilometer fra campingpladsen, som I kan tage til og nyde en dag på stranden. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

I kort som længere afstand fra campingpladsen er der et væld af udflugtsmuligheder, underholdning og oplevelser i naturen. Med både cykel- og vandrestier kommer i nemt og let omkring til både bowling, fiskeri, sportsbaner, ridning og et væld af vandsportsfaciliteter. Derudover er der mange hyggelige byer, hvor I kan smage på Tyskland, slentre i gaderne og shoppe både souvenirs eller hvad I nu falder over.