Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 300 m fra den brede sandstrand
Mulighed for skøn udflugt til Venedig
GRATIS brug af alle faciliteterne på Camping Village Cavallino
Stort lækket spa tilknyttet hotellet
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis brug af pool på Camping Village Cavallino
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Gratis brug af pool på Camping Village Cavallino
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads

Bo tæt på Venedig i Cavallino-Treporti

Her venter den ferie I virkelig trænger til! På dette 4-stjernede hotel, får I varme og dejlige minder med hjem fra en ferie i ren luksus. Lad jer forkæle med spa, wellness, udsøgte gastronomiske oplevelser og skønt samvær med jeres nærmeste. Skal der ekstra luksus til, så bestil et værelse med egen privat hot tub på terrassen! Book på Friferie i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 300 m
Privat strand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
300 m
Pool
Udendørs pool
Gratis brug af pool på Camping Village Cavallino
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
Snack bar
Take Away
Butikker
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Generelt
Antal værelser
Antal: 29
Hæveautomat
Nærmeste by
Cavallino
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Tørretumbler
Vaskemaskine
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold

Velkommen til Green Park Hotel!

Benyt Camping Village Cavallino's faciliteter

Benyt Camping Village Cavallino's faciliteter

Når I bor på Green Park Hotel, har I fri afbenyttelse af Camping Village Cavallino's faciliteter. Camping Village Cavallino ligger lige ved siden af jeres hotel og har en masse forskellige pools i deres store Water Park. Her finder I både de sjove børnepools med rutsjebaner, vandkanoner og andet sjov, samt jacuzzi og wellness pools med hydromassage, de voksne kan slappe af i - og meget mere!

Desuden kan I benytte både spisesteder og spa- og wellnesscenteret.
Camping Village Cavallino har både et pizzeria, der selvfølgelig serverer autentiske lækre italienske pizza- og pastaretter, og så er der også en restaurant med a la carte menu, der serverer traditionelle venetianske retter, men også andre italienske og internationale retter.
På toppen af "The Experience Area" finder I den charmerende Panoramic Lounge Bar, hvor man kan kigge ud over Water Park, nyde livet med lidt live musik og en forfriskende drink i hånden.

I spa- og wellnesscenteret kan I booke jer ind til en dag i deres wellnessafdeling, eller bestille diverse behandlinger som et stort udvalg af forskellige massager, pedicure, manicure, ansigts- og kropsbehandlinger.

I centrum af "The Experience Area" ligger et lille, men fint og velassorteret minimarked, hvor I kan fylde kurven med det I mangler til strandtasken eller aftensmaden. 

Strandtur, forlystelser, gelato eller shopping?

Strandtur, forlystelser, gelato eller shopping?

Fra jeres hotel er der kun små 300 meter til den lækreste, brede sandstrand, hvor I kan leje liggestole og parasoller. Så pak håndklædet og solcremen og find en plads ved vandkanten, hvor I kan lade solen varme jer igennem, så I er fulde af energi, når hverdagen kalder igen.

Leder I efter forlystelser og underholdning, ligger Aqualandia blot en kort køretur fra Green Park Hotel. Aqualandia er en stor vandpark, som byder på sjov, underholdning og afslapning for alle aldre.

Området omkring Green Park Hotel og byen Cavallino byder på mange forskellige restauranter og gelateria'er, hvor I kan finde noget at spise, eller nyde en skøn italiensk is eller sorbet. Det er også muligt at shoppe både souvenirs, nyt til garderoben eller bare dagligvareindkøb i umiddelbar nærhed af jeres feriebolig.

Besøg Venedig og Trieste

Besøg Venedig og Trieste

Når I bor på Green Park Hotel, er der ikke langt til Venedig, som absolut er et must på enhver bucket list. Oplev stemningen i den eventyrlige by med gader af vand, og find et sted at slå jer ned, hvor I kan nyde en stærk espresso eller et køligt glas vin, mens I suger byens liv til jer. Se byen fra vandsiden i en smuk gondol. Venedig er let og hurtigt at komme til, når I bor på Green Park Hotel, idet der går færger til byen ikke langt fra hotellet. Så slipper I for besværet med at finde parkeringspladser!

Vil I på en lidt længere dagstur, så er Trieste helt sikkert et besøg værd. Ca 140 km fra Green Park Hotel finder i en af Italiens vigtigste havnebyer. Byen er fuld af unikke og smukke arkitektoniske detaljer. Oplev de store pladser, katedraler, bygninger, fontæner og borge. Besøg også den enestående borg Castello di Miramare lige uden for Trieste, hvor roen sænker sig i den store skønne have, der omkranser borgen. På vej til Trieste findes nogle af Italiens smukkeste badestrande, så slå gps'en til og find lige netop dét spot I vil udforske under Italiens varme og livgivende sol.