Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
60 km fra Colmar
Udendørs pool
Gåafstand til Saales
Børnevenlige omgivelser
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
600 m
Supermarked
350 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
600 m
Supermarked
350 m
Legeplads

Beliggende i naturskønne omgivelser

Les Fontaines tilbyder gode ferielejligheder i fantastiske Alsace. Stedet ligger perfekt, hvis man ønsker at opleve den smukke natur, de flotte vinruter og de hyggelige byer i området. Feriestedet har desuden opvarmet pool, bordtennis, legeplads, sauna og massagerum (mod betaling). Lejlighederne er velindrettede og rummelige med enten 3 eller 4 værelser, køkken, badeværelse og terrasse med havemøbler. Tag til Les Fontaines ferielejligheder og bliv beriget af en betagende natur, familievenlige faciliteter og spændende kulturbyer i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
600 m
Butikker
Supermarked
350 m
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Hammam
Sauna
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Saales, 600 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Petanque
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fitness
Volleyball
Underholdning
Animation

Velkommen til Les Fontaines i Saales

Indkvartering i Les Fontaines ferielejligheder

Indkvartering i Les Fontaines ferielejligheder

Ønsker I at rejse til det nordfranske, er en ferie til Alsace i Saales ferieboliger et ideelt valg. Her får I grønne omgivelser på tæt hold, faciliteter til at skabe mindeværdige øjeblikke med familien samt en placering tæt på spændende udflugtsmuligheder. Familiens næste ferie kan bookes online her på vores website eller via vores hjælpsomme ferierådgivere, som du uforpligtende kan få gode råd, tilbud og hjælp til booking af på tlf. 7015 4141. 

Faciliteter for hele familien

Faciliteter for hele familien

Drager I til Les Fontaines ferielejligheder, kan I glæde jer til en masse sjove timer i den udendørs opvarmet swimmingpool. Du kan tage kampen op mod en i familien til en duel i et spil bordtennis, og skal træningen holdes vedlige, tilbyder stedet et træningsrum med enkelte maskiner. Familiens mindste kan more sig på legepladsen og finde nye legekammerater at hygge sig med. Ønsker I at forkæle kroppen og geare helt ned, kan I slappe af i saunaen eller få løsnet musklerne op til en massagebehandling (mod betaling). I kan få stillet sulten i Les Fontaines egen restaurant, som er klar til at servere delikatesser til enhver smag. Mangler I små fornødenheder på ferien, er der indkøbsmuligheder på stedet og et supermarked kun 500 meter væk.   

Tag til Saales by

Tag til Saales by

Saales by ligger blot 500 meter fra feriestedet. Den lille by er smukt er rig på kultur, historie og franske specialiteter, hvor I om sommeren kan besøge markedet med et stort udvalg af kød, friske grøntsager, fisk og meget mere hver fredag i byen. Saales byder på et par enkelte caféer, en restaurant og et supermarked, og med sin placering blandt bakker og skov er byen et oplagt udflugtssted for gå- og cykelture.   

Kulinariske oplevelser i vente

Kulinariske oplevelser i vente

Saales er beliggende i et område rig på gastronomi i verdensklasse. Især er Alsace kendt som et udsøgt vinområde, hvor de dyrebare druer kan nydes på charmerende restauranter. Er I vin-entusiaster, kan I opleve de smukke, idylliske småbyer på vinruten, hvor vinproducenter fra egnen byder på et glas. Foie gras, munsterost og tarte flambée er også nogle af specialiteterne, når det kommer til det nordfranske køkken. Glæd jer til at forkæle ganen med delikatesser på en ferie på Les Fontaines i Saales!