Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Sporthotel Wagrain

Top faciliteter
All Inclusive
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Top faciliteter
All Inclusive
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar

Alt på et hotel - All inclusive

Lige i hjertet af Wagrain i Østrig ligger dette skønne 4-stjernede hotel. Hotellet har det hele, om man er der sommer eller vinter. Få meter fra hotellet kan man tage op på bjerget med gondolen, og deroppe åbner sig en eventyrverden for børnene. Hotellet har en stor restaurant med såvel internationale som lokale retter. En hyggelig bar og stort udendørs terrasse område. Hotellet har et meget stort udvalg af såvel wellness som fitness, og det er muligt at komme i god form, men også at få slappet musklerne af i dejlige bade og med div massager. Børnene har bedste betingelser her og der er både legerum, miniklub, børneklub og masser af sjove aktiviteter for både store og små børn. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Babypool
Indendørs pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Snack bar
Andre faciliteter
Billard/pool
Cykeludlejning
Indendørs legeplads
Legeplads
WIFI
Sportsfaciliteter
Fitness
Tennis
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Sauna
Pension
All Inclusive
Generelt
Nærmeste by
Wagrain
Parkering
Vaskeri service
Underholdning
Mini klub
Sprog
Engelsk, Tysk
Ferietema
Hotel

Velkommen til Sporthotel Wagrain

All inclusive

All inclusive

Vælger I at bo på Sporthotel Wagrain, vil der med all inclusive følge en stor morgenmadsbuffet med te-bar, kornprodukter og frisk frugt med, samt frokostbuffet med salatbar, eftermiddagskaffe + kage og 4-retters aftenmenu med blandt andet temabuffet, candle light dinner med mere. Alle drikkevarer som alkoholfrie drikke, øl, vil og spiritus fra restauranten, hortelbaren, minibaren og "Rauchkuchl" er også en del af all inclusive.

I får desuden også adgang til den 1000 m2 store wellness afdeling, det 550 m2 store fittness center, action- og fun ugeprogram, miniklub og børneklub, lån af mountain bike og adgang til diverse spilleautomater.

Lækkert wellnessområde med pool

Lækkert wellnessområde med pool

Efter en lang aktiv dag er en omgang wellness på sin plads. Derfor er der en skøn kurafdeling på dette hotel. Her er der både inden- og udendørs pool, som begge er 30 grader varme samt dampbade og sauna, så der er rig mulighed for at få slappet af i hele kroppen og løsnet de ømme muskler op. Hvis I ønsker yderligere luksus, kan der tilkøbes massage og diverse behandlinger!

Gastronomisk eventyr på Sporthotel Wagrain

Gastronomisk eventyr på Sporthotel Wagrain

Efter en dejlig aktiv dag evt. oppe i bjerget i det store eventyrland, er det dejligt at komme tilbage til et lækkert måltid mad. Dét kan heldigvis også snildt klares på Sporthotel Wagrain! Der er på hotellet både en udsøgt restaurant og en hyggelig bar. Om morgenen serveres der stor morgenmadsbuffet, som uden tvivl er en god start på dagen. Om eftermiddagen kan I få diverse snacks til at stille den lille sult, og om aftenen disker restauranten op med alverdens lækre sager. Desuden ligger hotellet lige i centrum af byen Wagrain, hvor der naturligvis også er masser af spisemuligheder. Lyder det som noget for dig? Så ring på 70 15 4141 og hør mere.

Lidt om området

Lidt om området

Dette hotel ligger omkring en time fra Salzburg og har en fabelagtig beliggenhed til at komme på en masse vandreture. Hvis I står og mangler nogle småting til ferien eller vil have lidt proviant med til de lange og sjove dage i bjerget, kan I selvfølgelig handle i Wagrain centrum, hvor der er masser af forskellige muligheder. Hotellet ligger utroligt naturskønt men stadig centralt, hvilket betyder, at I kan nyde masser af den smukke, østrigske natur, men samtidig er tæt på indkøbsmuligheder, caféer og byliv. Der er altså lidt for enhver smag på skønne Sporthotel Wargrain!