Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Sauerland

Mange muligheder i Sauerlands bakkelandskab
Til familien med børn i alle aldre
Naturen har meget at byde på
Ferieboliger tæt på oplevelserne
Fantastiske vandreruter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Sauerland i Tyskland

Op og ned, hid og did: selvom Sauerland ikke er så stort et område, så kan I komme vidt omkring og opleve alverdens ting. I vil blive mødt af idylliske bække, skove og landskaber, mens I samtidig vil opleve adrenalinen pumpe på mountainbiketure eller i de mange oplevelsesparker. En feriebolig i Sauerland er et kæmpe hit for familien, hvor I både kan komme helt ned i gear og får en masse minder med hjem. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sauerland

Ferieboliger omgivet af bakker

Ferieboliger omgivet af bakker

Midt i hjertet af Tyskland ligger det bakkede område Sauerland med mindre bjerge, skove, enge og marker i skøn forening. Her kan I bo i et med naturen i en dejlig feriebolig med plads til hele familien. Sauerland ligger omkring 540 kilometer fra grænsen, så I behøver ikke køre så langt for at komme på ferie, og så kan I endda rejse til området hele året rundt. I Sauerland vil I blive mødt af rislende bække, de sødeste landsbyer og sort-hvide bindingsværkshuse.

Aktiv familieferie midt i naturen

Aktiv familieferie midt i naturen

Sauerland byder på mange gode muligheder, hvor familien med børn i alle aldre får noget at give sig til. Snør vandreskoene, hop op på cyklen eller klik ned i skiene - Sauerland er oplagt til ferie hele året rundt. Området er spækket med udendørs aktiviteter, hvor mountainbiketure og vandrestier er at finde overalt. I kan også besøge oplevelsesbjerget Kappe, hvor I kan tage en tur i bobslæde på over 700 meter, prøve kræfterne af i klatreparken, hoppe løs på bungee-trampolinen eller nyde udsigten fra panoramabroen. 

De bedste byer og deres oplevelser

De bedste byer og deres oplevelser

I skal selvfølgelig tage rundt i byen Winterberg, der har en masse at byde på for eksempel deres spændende og unikke saltgrotte. Herudover er kurområdet Willingen skønt for sjæl og krop, hvor børnene også kan more sig i Lagunen-Erlebnisbad. I kan også se Bad Berleburg, der er det smukke slot, hvor prinsesse Benedikte bor. Har I brug for at shoppe eller smage lidt på Sauerland, så kan I tage til den største by ved navn Iserlohn, og så finder I desuden hjemmebrygget øl i Warstein.

Forkæl børnene i Sauerland

Forkæl børnene i Sauerland

Hvis de små ben bliver trætte af vandreture og stejle cykelruter, så kan I kvikke børnene op med en tur i forlystelsespark, zoologisk have eller adventureland. Et sikkert hit vil helt sikkert være Fort Fun Adventure Land i Bestwig, hvor I kan tage en tur i rutsjebane, toget eller udforske dinosaurerne. I Panorama Park i byen Kirchhundem kan børnene gå på opdagelse blandt de vilde dyr og hygge sig med en masse børnevenlige aktiviteter og forlystelser.