Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Nyd julemåneden i fascinerende Berlin med den, du holder af

Oplev fascinerende Berlin i julemåneden med den, du holder allermest af. Rejs med Friferie og Scandlines via. Gedser-Rostock T/R og bo på Hotel Spittelmarkt i Berlin, hvor morgenmaden er inklusiv. 

I bor tæt på Alexanderplatz, hvor I bl.a. kan komme op i Berliner Fernsehturm (fjernsynstårnet) og nyde en G&T, mens tårnet drejer 360 grader og I ser Berlin fra oven. I er sikre på aldrig at kede jer i den spændende storby, der både byder på kultur, historie, shopping og gode restauranter. Så hiv et par dage ud af kalender og snup en get away til Berlin!

I får 2 overnatninger på hotel for 2 voksne inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.774,-
Tilbuddet gælder i perioden 1/10-31/12 2018. Se mere her

Hotel Spittelmarkt (Scandlines)

I bor på Hotel Spittelmarkt i Berlin, som ligger tæt på Friedrichstrasse og der er kun 2 stop med U-bahn til Alexander Plads. I får den bedste start på dagen, da morgenmad er inklusiv prisen, så efter en god gang morgenbuffet, er I klar til at gå på opdagelse i den pulserende storby.


Booking af Scandlines færgebillet: 
Vælg den korteste vej til Berlin og nyd sejlturen med en af de store nye Scandlines-færger M/F Berlin og M/F Copenhagen - 2 timer senere er I i Berlin.

Når I har booket opholdet, får I automatisk tilsendt en værdikupon fra frifere.dk, som skal anvendes ved ankomst i Gedser. I skal medbringe den i udskrevet form sammen med lejebeviset på opholdet. Lejebeviset skal fremvises på foranledning. Det er ikke muligt, at booke en fast afgang til udrejsen, I kommer med første ledige færge. Bemærk at ved udrejse på fredage og i efterårsferien i uge 42 kan ventetid forventes. I Gedser skal I booke en fast afgang til hjemrejsen fra Rostock.

Tilbuddet nedenfor er blot et eksempel, der er mange andre muligheder. Tilbuddet er gældende for 2 overnatninger i perioden 1/9 - 31/12 2018.

Til Berlin med Scandlines og Friferie

Econtel i Berlin
Econtel i Berlin

Flere gode tilbud til Berlin med både hotel og færge

Læs mere

Vi har endnu et vildt tilbud til Berlin, hvor Scandlines færgebilletten Gedser/Rostock er inklusiv. I får 2 overnatninger for 2 voksne & 2 børn op til 11 år på Hotel Econtel Berlin inkl. morgenmad og færge fra KUN kr. 1.582,-. Gælder på ophold i perioden 17/9-31/12 2018.

Se mere her.