Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village Fabulous

Alt det får I:
Oplevelser til enhver smag
Et væld af aktiviteter
Gode indkøbsmuligheder
Stort og flot poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 10 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 10 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Village Fabulous

Camping Village Fabulous er en attraktiv campingplads, som ligger mellem Rom og kysten ved Ostia i Lazios nationalpark. Campingpladsen ligger på en lille bakke med en flot udsigt ud over området. Nyd skyggen fra de høje flotte pinjetræer på varme dage eller nyd solen ved poolområdet. Camping Village Fabulous er et fremragende sted for en livlig familieferie med masser af aktiviteter, der kan holde alle i gang. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand, 10 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Supermarked
Medium udvalg
Ferie tema
Tæt på storby
Afstand fra Rom, 19 km
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Rome Fiumicino, 25 km
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Fodbold
Minigolf
Sportsturneringer
Tennis
Vandcykler
Volleyball
Sand
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Junior klub
Underholdning (dag)
Højsæson

Praktisk information

Campingpladsen beder jer om, at tjekke ind online - dette er for at undgå kø og ventetid ved ankomst. Vi beder om at I foretager online check-in ca. 7-3 dage før ankomst via dette link: https://fabulous.huopenair.com/web-checkin For at komme til Online Check-in – indtast jeres Lev. Bookingnr. som er oplyst øverst på jeres voucher/lejebevis samt jeres ankomst- og afrejsedatoer. Vær opmærksom på, at hverken jeres bookingnummer eller kundenummer kan benyttes til dette. I skal udfylde informationen under “Don't have an account? Check-in here”.

Camping Village Fabulous

Camping Village Fabulous – Rom

Camping Village Fabulous – Rom

Cirka en halv times kørsel uden for den fantastiske by, Rom, ligger denne fine, 4-stjernede campingplads, og den er dermed en ideel plads til en kulturel ferie. Rom har en helt særlig atmosfære og charme, og ved at bo uden for byen får I stadig alle campinglivets glæder med! For eksempel kan I nyde pladsens swimmingpool og den gode udsigt eller slå jer løs med aktiviteter som beachvolley, fodbold, minigolf og tennis. Desuden er der legeplads til børnene samt børneklub og legerum, så der er nok at give sig til for hele familien.

Kæmpestort poolområde og vandland

Kæmpestort poolområde og vandland

På campingpladsen finder I naturligvis et stort poolområde, hvor hele familien kan køle af efter en dag i storbyen eller blot at have daset i solen. Der er en olympisk pool til de voksne og svømmeglade børn, som ønsker at svømme lange, rolige baner for at få brugt musklerne lidt. Desuden er der en lækker lagune, som er perfekt til afslapning samt to boblebade, som I også kan benytte! For børnene er der fine poolfaciliteter, samt en sjov vandrutsjebane. Børnepoolområdet er udstyret med et blødt og behageligt gummiunderlag, som er med til at sikre de små mod uheld under de forskellige lege og aktiviteter – på den måde kan du nemt lade dine børn boltre sig i dette område – uden grund til bekymring.

Take-away, italiensk pizza eller romantisk middag

Take-away, italiensk pizza eller romantisk middag

Efter en feriedag fuld af oplevelser og sjov er der uden tvivl brug for et godt måltid mad! Hvis du ønsker at spise i din egen bolig, er der mulighed for take-away, og ellers serveres der udsøgte, italienske retter i pladsens restaurant. Her kan du også få en skøn, romantisk middag med alt, hvad der hører til – herunder naturligvis også dejlige vine! På restauranten er der nemlig et stort udvalg af lokale vine, som passer perfekt til de romerske og italienske retter. Ved poolen er der også mulighed for at få lidt indenbords – her kan du dagen igennem købe forfriskende drikkevarer til at køle ned efter en lang dag i solen. Desuden er der muligheder for at købe småmåltider til at stille den lille sult, og der er desuden et større udvalg i snacks, så du kan holde den kørende! Ydermere er der på campingpladsen en udsøgt, italiensk is-café, hvor der er et kæmpeudvalg af smagsvarianter og forskellige former for is samt drikke og retter med is.

Indkøbsmuligheder på Camping Village Fabulous

Indkøbsmuligheder på Camping Village Fabulous

Ønsker du selv at tilberede dine måltider, er dét naturligvis også en mulighed. I campingpladsens supermarked finder du nemlig alt, hvad der er brug for til en campingferie. Her kan du både købe lækkert brød, frisk frugt og grønt og kød. Desuden forhandler de souvenirs, kropsplejeprodukter, vin, tøj og campinggear, så I kommer bestemt ikke til at mangle noget!

Lidt om området

Lidt om området

Med kun en halv times kørsel til Rom ligger campingpladsen fænomenalt til en kulturel ferie! Fra pladsen kan man skimte Peterskirkens kuppel, og dét er med til at skabe en helt særlig stemning. Der er desuden ikke langt til strandene i Ostia, så hvis familien har lyst til en dag på stranden, er dét også en mulighed. Der er desuden masser af guidede ture fra campingpladsen – blandt andet til Napoli og Pompeji, så hvad end I er til kultur eller til strand og sol, er Village Fabulous et fremragende valg!

Kombinér camping med storbyen Rom

Kombinér camping med storbyen Rom

Camping Fabulous ligger ca. 13 km kørsel fra Ostia Lido, hvor der er en lang sandstrand, restauranter, barer og isboder. Et besøg i den gamle havn eller de romerske ruiner af Ostia Antica kan varmt anbefales. Hvis I ikke kan lide at køre i bil på egen hånd i Rom, kommer I nemt rundt i den gamle by med offentlig transport. 

Det er ideelt at få både camping og storbyferie, for lige uden for campingpladsen kan I tage bussen til nærmeste metro og på 30-45 minutter befinder I jer i centrum af Rom. De fleste attraktioner i Rom er i gåafstand fra metrostationerne, så I kan bl.a. opleve Trevifontænen, Pantheon og selvfølgelig Colosseum.

I kan også besøge det store behagelige airconditionerede indkøbscenter, Euroma2, hvis I lige vil checke den italienske mode og de gode tilbud på tøj og sko. Luna Park, som er Italiens ældste forlystelsespark, ligger kun ca. 14 km fra Camping Village Fabulous. Den blev åbnet i 1953 og har mere end 130 forskellige forlystelser. I kan også besøge Parco dei Mostri i Bomarzo (130 km), som er hjemsted for nogle gigantiske, groteske stenskulpturer - italienernes egen forlystelsespark fra det 16. århundrede.