Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Feriepark Eiland van Maurik

Alt det får I:
Et hit for hele familien
Stor feriepark
Et væld af aktiviteter og god underholdning
Flot indendørs poolområde
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Hold ferie på Camping Feriepark Eiland van Meurik!

Tag hele familien med til Feriepark Eiland van Meurik og få masser oplevelser med hjem! Som gæster her får I et bredt udvalg af sjove aktiviteter og masser god underholdning til både store og små. Den 5-stjernede feriepark byder på et flot indendørs poolområde, strand, vandsport og meget mere. I området omkring parken finder I også masser spændende aktiviteter som blandt andet mountainbiketure, hyggelige byer og spændende museer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 1 hund
Omgivelser
Nærmeste busstation
3 km
Nærmeste hospital
12 km
Nærmeste togstation
12 km
Tætteste by
5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Klatrevæg
Minigolf
Ridning
Sportsturneringer
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kanoudlejning

Praktisk information

Ophold i perioden fra 1. oktober til 29. oktober 2023 I denne periode vil vores indendørs arkade, teatret og Snackplaza Avontura være lukket. De andre faciliteter (inklusive swimmingpoolen) vil forblive åbne. I denne periode vil der kun være animation i weekenderne og i efterårsferien med et tilpasset animationsprogram.
Fra den 1. oktober 2023 til 28. marts 2024 (slutdato er med forbehold) er den indendørs arkade lukket pga. ombygning og forbedring. Den nyåbnede arkade vil indeholde restaurant, krea-rum, sportsbar, karaoke, arkadespil, food court og meget, meget mere.

Hele familiens favorit!

Indendørs poolområde med masser sjov!

Indendørs poolområde med masser sjov!

Camping Feriepark Eiland van Maurik er stolte af deres flotte, indendørs poolområde. Med blandt andet højt til loftet, vandrutsjebaner og vandlegeplads vil hele familiens vandhunde hurtigt få mange ferietimer til at gå her! 

Strand og badevand

Strand og badevand

Camping Feriepark Eiland van Maurik er beliggende centralt i Holland direkte til Rhinen. Når sommervarmen rammer Holland kan I pakke badehåndklæder og badedyr og have hyggelige feriedage ved stranden. I kan solbade på selve sandstranden eller slå lejr på det store græsområde bag foran stranden. Børnene vil elske at have masser plads at boltre sig på og I kan hurtigt finde på sjove lege, holde picnic eller blot slappe af med en god bog. 

Bredt udvalg af sjove aktiviteter

Bredt udvalg af sjove aktiviteter

Hele familien er sikret god underholding på Camping Feriepark Eiland van Maurik. Der arrangeres aktiviteter for alle lige fra familiens yngste, teenagere og voksne. Ansigtsmaling, lejrbål, fodbold, volleyball, billard og diskofester er kun et lille udvalg af hvad parken tilbyder. I kan nyde sjove shows med dans, sang, trylleri og meget mere i løbet af dagene og aftenerne så der er med garanti noget for hele familien! 

Spis godt på ferien

Spis godt på ferien

Med alle de mange aktiviteter på pladsen bliver I med garanti sultne i løbet af dagen. Heldigvis sørger Camping Feriepark Eiland van Maurik for, at I ikke behøver tænke på madlavning og opvask hver dag. Spis jer mætte hos Snack Plaza som ligger lige ved poolområdet. På stranden kan I nyde en kølig drink med udsigt over vandet i den hyggelige lounge hos Beach Club. I kan også aflægge besøg hos pandekagehuset "de Waterspiegel" som selfølgelig serverer pandekager og mange andre lækre retter. Muligheder er der nok af på Camping Feriepark Eiland van Maurik. 

Få fart over feltet på søen!

Få fart over feltet på søen!

Har I eventyrlystne medlemmer i familien er der rig mulighed for at komme på dybt vand på søen. Her kan I leje forskellige både, joller eller se om I kan holde balancen på de populære paddleboards. Få fart over feltet når I bliver trukket efter en speedbåd på en stor badering eller mærk at det kilder i maven når I suser over søen i de store speedbåde. 

I kan handle på pladsen

I kan handle på pladsen

På Camping Feriepark Eiland van Maurik er der masser faciliteter, som alle gør jeres ferie nem og bekvem. Vil I selv lave mad i jeres feriebolig kan I handle både morgenbrød og andre dagligvarer i campingpladsens butik. Her finder I et fint udvalg af friske råvarer, diverse aviser og andre fornødenheder I måtte have på ferien. 

Gode faciliteter

Gode faciliteter

Ud over pool og strand er der masser ting I kan lave på ferien! Hæng ud på den indendørs 'legeplads' hvor spil, bordfodbold, bordtennis, airhockey og meget mere står klar til familiens konkurrencer. Udendørs kan I i højsæsonen ride på ponys, spille volleyball, fodbold, leje cykler eller prøve kræfter med bueskydning! Der er med garanti aktiviteter som hele familien vil synes om! 

Omgivelser

Omgivelser

I området omkring Camping Feriepark Eiland van Maurik er der masser spændende ting at udforske. I kan tage bilen til spændende byer eller leje cykler og bevæge jer rundt i landskabet. I byerne kan I shoppe, gå på museum eller måske der afholdes spændende events?