Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Isaresidence Holiday Resort

Alt det får I:
Beliggende ved Isolaverde di Chioggia
Skønt beliggende tæt på strand
Adgang til faciliteter på Camping Isamar
Dejligt indrettede lejligheder
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand, 500 m
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand, 500 m
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis

Nyd jeres ferie tæt på stranden

Isaresidence Holiday Resort ligger ved Isola Verde i Chioggia. Feriestedet ligger i en dejlig park med flot udsigt over den skønne strand og havet. Isaresidence Holiday Resort tilbyder 130 lejligheder med pool og beliggenhed tæt på strand, hvor to strandstole venter under opholdet. Feriestedet ligger i et dejligt roligt område og tæt på Camping Villaggio Isamar, hvor alle faciliteter kan benyttes gratis. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Sand, 500 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Gratis
Butikker
Bageri
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Velkommen til Isaresidence Holiday Resort!

Isaresidence Holiday Resorts faciliteter

Isaresidence Holiday Resorts faciliteter

Isaresidence Holiday Resort har to pools, hvor den ene har lavt vand, så de små vandhunde også trygt kan hygge sig, mens de voksne kan holde øje ved liggestolene. Med i opholdet får I også strandservice med to liggestole og en parasol klar til jer, når I kommer til stranden.

Der er legeplads til børnene og der tilbydes også vaskerifaciliteter, så tøjet kan blive rent igen.
Isaresidence Holiday Resort har desuden egen restaurant, Ai Tamerici, der tilbyder a la carte menu med autentisk italiensk mad. Derudover har alle ferielejligheder gratis wi-fi.

Benyt Camping Isamars vandland gratis

Benyt Camping Isamars vandland gratis

I 2020 blev Camping Villaggio Isamars kæmpe store poolområde indviet. Poolen er på 500 m2 og hele området er virkelig børnevenligt, så der er noget for alles behov og ønsker, når det gælder vandleg og badesjov. Når I bor på Isaresidence Holiday Resort har I fri adgang til dette skønne område, så pak badetøjet og solcremen og skynd jer afsted.

Restauranter og indkøbsmuligheder

Restauranter og indkøbsmuligheder

Lyst til noget lækkert? På den nærliggende Camping Villaggio Isamar finder I et væld af muligheder for at få stillet sulten. Her er et bredt udvalg af restauranter, der tilbyder alt fra det originale italienske til det mere internationale køkken. Her lægges vægt på, at der bliver brugt lokale råvarer, og fisken købes på det lokale og meget berømte marked i Chioggia. Camping Villaggio Isamar tilbyder også takeaway med mulighed for levering direkte til døren.

Seværdigheder og en tur til Venedig

Seværdigheder og en tur til Venedig

Det er et must at besøge eventyrlige Venedig, og måske tage en tur i en gondol gennem de smukke flydende gader. I bil er der kun knap en times kørsel til Venedig fra jeres feriebolig, men det kan anbefales at tage en båd fra f.eks. Chioggia, da det både er hurtigt og billigt, og samtidig svært og dyrt at finde en parkeringsplads ved Venedig.

I må heller ikke snyde jer selv for en tur til den nærliggende by Chioggia, der ikke uden grund kaldes Little Venice. Her kan I også opleve hyggelige gyder og vand i gaderne. Så find en café og nyd en espresso eller et let måltid. Prisen er skruet en del ned sammenlignet med Venedig.