Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Les Mediterranées Nouvelle Floride

Alt det får I:
Indkøb, restaurant og barer
Vandland, pool og strand
Fantastiske ferieomgivelser
Camping til børn i alle aldre
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 473
Tætteste by
200 m
WiFi
Hele stedet (mod betaling)
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 473
Tætteste by
200 m
WiFi
Hele stedet (mod betaling)
Grill tilladt
El

Flere skønne campingpladser i én!

Camping Les Mediterranées består af 3 campingpladser: Camping Nouvelle Floride, Camping Charlemagne og Camping Beach Garden. Camping Nouvelle Floride er nok den som man betegner som hovedpladsen, da det er den, der har flest år på bagen af de 3 campingpladser. Camping Nouvelle Floride er et imponerende flot campingområde beliggende direkte ned til stranden i den del af Cap d’Agde som kaldes Marseillan Plage. Camping Nouvelle Floride har et dejligt poolområde med en sjov vandrutsjebane, og stranden frister med både snack- og kaffebar. For den mere afslappede type er et spil petanque den ideelle løsning. Om aftenen er der underholdning og sjov på scenen ved strandbaren. Når I bor på Camping Nouvelle Floride kan I benytte alle faciliteter og aktiviteter på de 2 andre nabopladser. Camping Nouvelle Floride er meget velholdt og velfungerende og et sikkert hit for enhver familie, der holder af Frankrig. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 473
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
El
PC med Internet
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
200 m
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
Et området af poolen er forbeholdt voksne
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool (opvarmet)
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
WiFi
Hele stedet (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Sportsturneringer
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Bageri
Frugt og grønt
Frisør
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
5 stjerner
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde
Vandsport
Afstand til
Havet: Direkte adgang

Praktisk information

Bemærk at Eurocamp & Homair's boliger ligger på et anneks til pladsen.

Velkommen til Camping Les Mediterranées Nouvelle Floride

Campingferie i smukke Languedoc

Campingferie i smukke Languedoc

I Languedoc i Frankrig ligger denne fine, familievenlige campingplads med 4 stjerner. Campingpladsen ligger lige ud til Middelhavet og en skøn sandstrand og har desuden et overdådigt vandland og poolområde. Der er derudover et kæmpestort udvalg af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, så det er en ideel plads til familieferie! 

På pladsen er der cykeludlejning, turistinformation, børneklub og familiediskotek. Desuden er der mulighed for at gå i kast med bordtennis, fodbold og volleyball samt arrangerede sportsturneringer.

Derudover der det også muligt at tage jeres hund med på camping, hvis I vælger Nouvelle Floride til året sommerferie.

Fantastisk vandland til børn

Fantastisk vandland til børn

Hvis du er en ægte vandhund, så er Beach Club Nouvelle Floride det perfekte valg! Her finder du både en børnepool til de mindste og en almindelig pool til alle de andre badeglade gæster. Derudover er der et fantastisk vandland med sjov for både små og store legebørn! Vandlandet byder blandt andet på vandrutsjebaner og boblebad, og der er desuden en tilhørende have. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med vandgymnastik, arrangeres det også.

Tæt på smuk sandstrand

Tæt på smuk sandstrand

Er du mere en strandløve end til pool og boblebad? Frygt ej, campingpladsen ligger direkte ud til en smuk sandstrand, så du kan sagtens få en strandferie! Her finder du fint, hvidt sand og lækre Middelhavsbølger. Stranden har en hyggelig og tryg atmosfære og er yderst børnevenlig! Her er der mulighed for at tage en tur på vandcykel eller vandski samt at give den gas med windsurfing. Der kan desuden også snorkles, så der er noget for enhver smag!

Restaurant og bar på campingpladsen

Restaurant og bar på campingpladsen

På Beach Club Nouvelle Floride finder du en lækker restaurant, hvor børn og voksne kan få stillet sulten efter en skøn feriedag med sjov, afslapning og masser af sol! Desuden er der et pizzeria, hvor du naturligvis også kan få take-away, hvis du foretrækker at spise i campingvognen eller dit mobilhome

Trænger du til en flydende forfriskning, er der også en bar, hvor du kan slukke tørsten efter en dag med bagende hede. Hvis du har brug for lidt snacks i løbet af dagen, findes der også en snackbar på pladsen.

Campingpladsens indkøbsmuligheder

Campingpladsens indkøbsmuligheder

Hvis du ønsker at spise hjemme og selv tilberede din mad, er dét selvfølgelig også muligt! På pladsen finder du et supermarked, hvor du kan handle diverse madvarer til alle dagens måltider. Desuden er der et minimarked med de vigtigste fornødenheder samt en souvenirshop, hvis der skal købes gaver eller dejlige minder med hjem fra ferien.

Lidt om oplevelser i området

Lidt om oplevelser i området

Campingpladsen ligger lige ud til det smukke Middelhav, hvor du kan nyde den skønne udsigt eller boltre dig i det lune vand. Desuden ligger pladsen tæt på den gamle, hyggelige by, Marseillan, hvor det er oplagt at tilbringe en dag. Ydermere ligger campingpladsen med mulighed for udflugter til blandt andet Aqualand og tivoli samt golfbaner for de større legebørn. 

Hvis du er til natur og bevægelse, er der masser af skønne vandreruter i alle sværhedsgrader i nærheden. Der er ydermere mulighed for fiskeri og hesteridning i nærheden af pladsen, så der er aktiviteter nok at give sig i kast med! Hvis du er villig til at køre lidt, ligger den skønne by, Montpellier, ikke mere end en times kørsel fra campingpladsen, og her er der alt, hvad hjertet begærer af både aktiviteter og attraktioner, og naturligvis er der også en masse skønne restauranter og caféer, så hele familien vil nyde visittet.