Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Mer et Soleil d'Oléron

Alt det får I:
Poolområde og wellness
Stranden i nærheden
Sjove sportsaktiviteter
Masser at se i nærheden
Top faciliteter
Strandtype
2 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
2 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Bordtennis
Multisportsbane

Få sol, strand og fantastiske oplevelser på Camping Mer et Soleil d’Oléron

Camping Mer et Soleil d’Oléron er en 5-stjernet campingplads på øen Île d’Oleron, der er den største ø ud for Frankrigs vestkyst. Øen er kendt for sine mange årlige dage med solskin, hvilket da også har givet den navnet, som betyder ”den lysende ø”. Derudover er øen karakteriseret ved sine skønne sandstrande, den fortryllende natur og smukke middelalderarkitektur. Øen kan opleves både til fods, på cykel eller på vandet med skønne sejlture langs kysten eller til de omkringliggende seværdigheder. Et ophold på Camping Mer et Soleil d’Oléron er den perfekte ferie for jer, der vil kombinere en afslappende badeferie med fantastiske kultur- og naturoplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4.7 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Spillehal

Velkommen til Camping Mer et Soleil d'Oléron

Alt du har brug for

Alt du har brug for

Det luksuriøse Camping Mer et Soleil d’Oléron er meget mere end blot en campingplads – I finder nemlig et utal af aktiviteter og faciliteter. På midten af pladsen, som er den livligste del, finder I blandt andet både bar og restaurant, et supermarked, en kiosk, en souvenirbutik og andre faciliteter. På campingpladsen har I også mulighed for at leje cykler, så I let kan tage på opdagelse på øen.

Stort badeland, wellnessområde og sportsaktiviteter

Stort badeland, wellnessområde og sportsaktiviteter

Både børn og voksne kan få mange timer til at gå i det fantastiske 600 kvadratmeter store opvarmede vandland, der både rummer indendørs og udendørs pool, et soppebassin, fede rutsjebaner og en lagune med jacuzzi. Om morgenen har I mulighed for at få rørt kroppen med lidt vandgymnastik, og derudover kan I benytte det skønne wellnessområde til at få en dejlig massage og komme helt ned i gear.  

Når I har brug for en pause fra vandet, har I på pladsen også mulighed for at dyrke forskellige typer af sport. I kan eksempelvis spille tennis, fodbold, basketbold, volley eller bordtennis, skyde med bue og pil eller deltage i dansetimer. Om aftenen afholdes der forskellige arrangementer og events, og der er desuden en børneklub, som arrangerer events og aktiviteter for børnene.

Skønne badestrande for både børn og voksne

Skønne badestrande for både børn og voksne

Næsten hele øens vestkyst består af den fineste hvide sandstrand med små klitter. Og der er heldigvis ikke langt fra Camping Mer et Soleil d’Oléron ud til stranden og udsigt ud over Atlanterhavet. Over mange af strandene rundt på Île d’Oléron er der blå flag, så I kan med sikkerhed finde et skønt sted at slå jer ned, når I vil nyde en tur i bølgen blå. Eksempelvis er stranden Plage de Remigeasse et oplagt sted for børnefamilien at opholde sig med rig mulighed for hyggelig leg i vandkanten med de mindste.

Tag på ture omkring Île d’Oléron

Tag på ture omkring Île d’Oléron

Når I bor på Camping Mer et Soleil d’Oléron, har I rig mulighed for at tage rundt på tur. Pladsen er omgivet af skøn natur og fine gamle landsbyer. I byer som Chaucre, Arceau eller La Rémigeasse kan man hurtigt fortabe sig i de små, snørklede gader, hvor stokroserne blomstrer langs husmurene.  

Fra Mer et Soleil d’Oléron kan I også besøge dyreparken Le Parc Myocastors, som omtrent ligger midt inde på øen. Her kan I komme helt tæt på og eventuelt fodre sumpbævere og kænguruer. At opleve de søde dyr på nært hold er en fin oplevelse for både børn og voksne. Île d’Oléron har desuden en lang og stolt tradition for at dyrke østers, så I kan besøge en af de mange østersfarme på øen.  

Fra flere byer på Île d’Oléron er det derudover muligt at tage på sejlture eksempelvis ud til øen Île Fort Boyard, som er kendt fra tv-showet ”Fangerne på fortet”. Øen ligger desuden ikke langt fra fastlandet, og hovedstaden i regionen Charente-Maritime, La Rochelle, er bestemt også et besøg værd. Byen er kendt for sin historie, den smukke middelalderarkitektur og gamle havn, Vieux Port.  

Langs havnen er der rig mulighed for at nyde en lækker middag på en af de mange fiskerestauranter med udsigt ud over havet. I kan også tage ind forbi La Rochelle Aquarium og kigge på de mere end 12.000 havdyr. Er I mere til dinosaurer, slanger og krybdyr, kan I tage til dyreparken Planet Exotica i byen Royan, som kun ligger en lille times køretur syd for Île d-Oléron.