Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Pine Beach Pakostane (All Inclusive)

Alt det får I:
All-inclusive på campingferien
Direkte adgang til sandstrand
Plads til afslapning og adrenalin
Smuk natur med Plitvice-søerne
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Underholdning (aften)
Fodbold
Tennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Underholdning (aften)
Fodbold
Tennis
Multisportsbane

All-inclusive på campingferien

Camping Pine Beach Pakostane er en familievenlig campingplads med unikke mobilhomes. Dog er den største fordel ved campingpladsen, at alt er all-inclusive. I skal bare læne jer tilbage i solsengene og nyde campingpladsens 1 kilometer lange strandbred med dejligt badevand og en strandbar i nærheden. Når I vil ud og røre jer, tilbyder campingpladsen et væld af aktiviteter, hvor I kan prøve kræfter med forskellige former for vandsport og få en masse sjov. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Sportsfaciliteter
Basketball
Petanque
Sportsturneringer
Fitness
Cykeludlejning
Mountain bikes
Fodbold
Aquarobics
Bordtennis
Klatrevæg
Minigolf
Bueskydning
Tennis
Multisportsbane
Wellness faciliteter
Massage
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal: 560
Vandsport
Windsurfing
Windsurfing skole
Kanoudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
May - September
Børne-disco
May - September
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
June - September
TV Rum
Butikker
Souvenirs
Kiosk
Restauranter / barer
Snackbar
Isbod
Restaurant
Bar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Strygejern
Andre faciliteter
Havn
800 m
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Hæveautomat
Information
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
ID armbånd/kort
Omgivelser
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste marked
600 m
Nærmeste supermarked
800 m
Nærmeste togstation
35 km
Nærmeste lufthavn
Zadar, 35 km
Nærmeste busstation
800 m

Praktisk information

Helpension light inkludere; Morgenbuffe, frokost, middag + alkoholfrie drikkevarer, øl og vin under måltiderne i restauranten. + Aktiviteter; sejlads, kajak, windsurfing, tennis, bordtennis, basketball, minifodbold, beachvolley, vandpolo, badminton, bueskydning, boccia, fitness, minigolf, klatrevæg/eventyrpark, aftenunderholdning, solvogne ved stranden, parkering & WIFI.

Camping Pine Beach Pakostane i Kroatien

Campingplads med all-inclusive

Campingplads med all-inclusive

I får all-inclusive på Camping Pine Beach Pakostane, når I booker jeres feriebolig. All-inclusive gælder både for morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad med ikke-alkoholiske drikke, øl og vin. Foruden mad og drikke får I også all-inclusive på aktiviteter som bordtennis, tennis, basketball, volleyball, vandpolo, bocce, aerobic, aqua aerobic, bueskydning, sejllads, windsurfing, kajak, klatrevæg og adventure park. Desuden er aktiviteter til børnene, underholdning, solsenge og parasoller på stranden, parkering og WiFi med i all-inclusive.

Skøn strand i fyrretræsskov

Skøn strand i fyrretræsskov

Campingpladsen ligger ved en fyrretræsskov og i udkanten af denne, finder I en skøn sandstrand med en lille bugt, flydende badebroer langs kysten og hemmelige klipper. På stranden kan I benytte solsenge og parasoller, så I kan søge skygge og slappe af ved vandet. I kan også begive jer i kast med forskellige former for vandsport og strandspil, og så kan børnene lege på vandlegepladsen. Når I lige har brug for lidt koldt at drikke eller andet, så skal I søge mod strandbaren Jedro ikke langt fra vandet.

Underholdning og børneklub

Underholdning og børneklub

Hver aften kan hele familien samlet nyde underholdning i baren eller ved amfiteateret på campingpladsen. Der vil være musik, karaoke, musicals, dans og meget mere at både lytte til og se på. Børnene skal heller ikke kede sig, de kan nemlig deltage i miniklubben både dag og aften med sjov, leg og disco. Det er en god måde at finde legekammerater på, og forældrene får et pusterum, mens børnene trygt leger videre. Som noget helt særligt tilbyder campingpladsen undervisning i nogle af aktiviteterne, så du kan blive bedre.

Omgivelserne og oplevelser

Omgivelserne og oplevelser

Selvom der er en masse at lave på campingpladsen, så skal I også tage ud at opleve området og den skønne natur i Kroatien. I kan booke ture i receptionen, hvor de også hjælper jer med at finde den perfekte tur. I kan tage på en bådtur, hoppe op på cyklerne eller køre til seværdighederne. En skøn og unik oplevelser er turen til Plitvice-søerne i Kroatiens ældste nationalpark, hvor flere blå-grønne søer, høje vandfald, klipper og et smukt landskab helt sikkert vil imponere.