Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Terra Park (old Navis)

Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Grill tilladt
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Grill tilladt
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Ved en af de flotteste strande på øen Pag

På Terra Park får I mange solskinstimer og direkte adgang til en af de bedste strande på øen Pag. Stranden består af småsten og giver jer mulighed for at sætte en båd i vandet, nyde skygge under parasollerne og drikke kolde drinks i strandbaren. Campingpladsen ligger i perfekt afstand fra by, så I får en rolig ferie, men samtidig kun har tre kilometer til centrum af byen, Novalja. Det er nemt at komme rundt på øen, da her er mange cykel- og vandrestier - så kan I både udforske den pulserende sydlige del af øen, mens den nordlige del er mere rolig. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Hundestrand
Sportsfaciliteter
Fitness
Udendørs
Wellness faciliteter
Massage
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Kanoudlejning
Vandcykeludlejning
Butikker
Frugt og grønt
Bageri
Restauranter / barer
Strandbar
Isbod
Pizzaria
3 km
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
Generelt
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Grill tilladt
Omgivelser
Nærmeste marked
3 km
Nærmeste supermarked
3 km
Tætteste by
Antal: 3000
Nærmeste hospital
3 km

Terra Park i Kroatien

Den kroatiske ferieø

Den kroatiske ferieø

Terra Park ligger på den kroatiske ø, Pag, hvor I får mange solskinstimer på campingferien - af alle de kroatiske øer, er det nemlig her, der falder mindst regn i løbet af året. I kommer til at bo på en campingplads med direkte adgang til en af de bedste strande på øen, der er ren og pæn med krystalklart badevand. 

Bar på strandbredden

Bar på strandbredden

Når I skal vågne om morgenen eller køle jer ned i løbet af dagen, kan I nyde kaffe og drinks i Terra Park' bar med udsigt ud over stranden og havet. På campingpladsen har I også mulighed for at hygge med familien i fællesområdet med køkken og grill, samt handle ind i campingpladsens lille supermarked og frugtbutik. Til større indkøb finder i mange butikker i Novalja 3 kilometer fra campingpladsen.

Aktiviteter på Navis

Aktiviteter på Navis

I og med at campingpladsen ligger direkte ved stranden, får I mange aktiviteter lige ude for døren med vandsport, svømmeture og sejllads. På stranden finder I brusere og parasoller samt mulighed for massage til lyden af bølgerne. Derudover er der en legeplads til børnene på Terra Park og der voksne kan holde formen ved lige i campingpladsens nye fitnessområde. 

Øens mange omgivelser

Øens mange omgivelser

Selvom campingpladsen indbyder til afslappende ferie under solen på stranden, så kan I også nyde en aktiv ferie på øen. Den nordlige del af øen er mere rolige, mens stranden Zrće bliver brugt til årlig musikfestival. Tæt på pladsen finder I cykelstier, så I hurtigt kan komme ud og se naturen, udforske øen til fods eller på cykel samt prøve kræfter med sejllads, vandsport og meget andet.