Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Top 10 favoritter på luksuscamping

Alle gæsternes favoritter!

Top 10 campingpladser kåret af vores gæster

Vil I vide, hvor årets campingferie skal gå til? Så er I kommer til det rette sted, for vores gæster hos Friferie har kåret deres Top 10 favorit campingpladser. På top 10 listen finder I de mest populære pladser - alle perfekte til campingferien for hele familien. Rejser I med vandhunde, er der både lækre poolområder og skønne strande.

Se hele listen nedenfor, som byder på skønne og lækre campingpladser.

Camping Union Lido
Se mere her
Camping Lanterna
Se mere her
Camping Pra delle Torri
Se mere her
Camping Cisano/San Vito
Se mere her
Camping Bella Italia
Se mere her
Camping Sant Angelo Village
Se mere her
Camping Marina di Venezia
Se mere her
Camping Zaton
Se mere her
Camping Villaggio San Francesco
Se mere her
Camping Ca'Savio
Se mere her

Top 10 campingpladser

Top 10 luksuscamping

Top 10 luksuscamping

På listen over  top 10 på campingpladser finder vi Camping Bella Italia der ligger ved Gardasøen i Italien. Campingpladsen har alle tænkelige faciliteter med et stort poolområde, mange aktiviteter og forskellige indkvarteringer. Gæsterne fra Danmark anbefaler især denne campingplads på baggrund af dens fantastiske beliggenhed direkte ud til stranden.

Camping Lanterna ligger i Istrien i Kroatien og har placering ud til en smuk stenstrand med krystalklart vand. Gæster har også kåret denne campingplads fordi den har et lækkert poolområde og gode børnefaciliteter.

Camping Pra delle Torri ved Adriaterhavet i Italien. Denne store campingplads har et kæmpemæssigt poolområde, god placering ud til en sandstrand og en masse muligheder for både store og små.

Populær luksuscamping

Populær luksuscamping

På listen finder vi Camping Park Albatros som ligger i Toscana i Italien. Denne campingplads er placeret i kort afstand til kysten og har et dejligt poolområde, samt sjov underholdning for hele familien. I kan også opleve den populære og prisbillige Camping Ca'Savio ved Adriaterhavet. En fantastisk campingplads med to poolområder, gode faciliteter og kort afstand til både strand og by.