Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Fantastiske faciliteter
Skøn swimmingpool
Rummelige lejligheder
400 m til solrig strand
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Småsten, 400 m
Restaurant
800 m
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Småsten, 400 m
Restaurant
800 m
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
Bar

Beliggende i fredelige omgivelser

Rejs væk fra hverdagens stress og jag til Den Italienske Riviera og bo på det hyggelige, lille feriested, Orchidea. Disse ferielejligheder er ideelle for jer, der søger rolige omgivelser med mulighed for det solrige strandliv i nærheden. Orchidea har en skøn swimmingpool, hvor I rigtig kan geare ned, og ønsker I at bade i Middelhavet, ligger den nærmeste strand kun 400 meter væk. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 400 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Klorvand, May - September
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
800 m
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Nice, 100 km
Parkering
I underjordisk garage - Mod betaling
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Orchidea

Indlogering på Orchidea

Indlogering på Orchidea

Orchidea er beliggende i et roligt kvarter blot 400 meter fra stranden i Diano Marina. Lejlighederne er store og rummelige, og de har alle balkon, så I rigtig kan nyde dagens måltider udenfor. Centrum af Diano Marina ligger blot 800 meter væk, hvis I får lyst til at opleve en sprudlende feriestemning. Når I står og mangler nogle vigtige fornødenheder og snacks, ligger de nærmeste forretninger kun 200 meter fra Orchidea. Find og bestil jeres kommende ferie online her på vores website eller ring til vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141.


Faciliteterne på Orchidea

Faciliteterne på Orchidea

På feriestedet kan I indkvartere jer i receptionen, hvor I også kan stille eventuelle spørgsmål, som det venlige personale vil forsøge at svare på og hjælpe. Orchidea har en hyggelig bar, hvor I kan runde dagen hyggeligt af med en lille drink, sodavand eller vin. Bor I i disse ferielejligheder, har I selvfølgelig ret til at bruge den dejlige swimmingpool en masse, som er omkranset af gratis liggestole og parasoller. Mod et gebyr kan I spille tennis på stedets tennisbane, bruge de fælles vaskemaskiner eller leje cykler og scootere, som giver jer de bedste forudsætninger for at komme hurtigt til stranden, byen eller besøge nærliggende seværdigheder.

Byliv i charmerende Diano Marina

Byliv i charmerende Diano Marina

Orchidea ferielejligheder ligger tæt på Diano Marina, som er en dejlig, lille by ved kysten på Den Italienske Riviera. Byen er særlig attraktiv grundet sine skønne strande. Dog er Diano Marina også rig på et utal af cafeer, restauranter, natklubber og butikker, så I kommer bestemt ikke til at kede jer i denne by. I kan slentre ned ad den stemningsfyldte strandpromenade eller i lystbådehavnen, hvor blot den hyggelige og sprudlende atmosfære er værd at tage hertil for.