Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Val de Cesse

Alt det får I:
Ikke langt til storby
Placering mellem storby og strand
Masser aktiviteter for store og små
Rummeligt poolområde med plads til familien
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads

Velkommen til Camping Le Val de Cesse

Tag familien med på en sommerferie, som I sent vil glemme. Det behøver nemlig ikke at være kedeligt at pakke bilen og køre afsted til en destination i Europa. Frankrig har i mange år været en særdeles populær feriedestination for mange danskere, og dette er af god grund. Her finder du blandt andet det fantastiske område Languedoc, der ligger i den sydlige del af landet. I dette område har du et væld af muligheder for både at få storby, strand og natur inden for kort afstand. Og så finder du den fantastiske campingplads Le Val de Cesse. Pladsen har noget for enhver, så I vil næppe komme til at kede jer på jeres næste sommerferieeventyr sammen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet
Solbadningsområde
Græs, Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (børn), Mountain bikes
Fiskeri
Fitness
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Brætspil
Legeplads
Wellness faciliteter
Manicure
Massage
Skønhedbehandlinger

Camping Le Val de Cesse i Frankrig

Imellem storby og strand

Imellem storby og strand

Nyd familien og ferien under sydens sol med en sommerferie i franske omgivelser på Le Val de Cesse. Her er der noget for både børn og voksne, og en yderst børnevenlig campingplads har alt, hvad du skal bruge på ferien. Pladsen har tre stjerner, og Le Val de Cesse lever fuldt ud op til disse tre. Her finder du en række af forskellige faciliteter og aktiviteter, og så ligger pladsen placeret særdeles godt i forhold til storby og strand. Her er der ingen fare for, at I kommer til at kede jer.

Poolområde til familien

Poolområde til familien

På pladsen finder du et fantastisk poolområde, hvor der er tænkt på både børn og voksne. Du finder en stor pool til alle pladsens gæster, og her er der en tilhørende børnepool for de mindste. Heri finder du et springvand og god plads til alle børnene. Poolen er omringet af dejlige liggestole, så du nemt kan holde øje med dine børn, når de leger i poolen. Vil du gerne til stranden, så er der et stykke vej. Den nærmeste strand ligger nemlig 25 kilometer væk fra pladsen. Men med en kort køretur vil du støde på en smuk sandstrand med perfekt badevand.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

I behøver ikke at gå sultne i seng på pladsen, for der er nemlig gode muligheder for at få stillet både den lille og den store sult. Der er en snackbar på pladsen, hvor du kan få en masse forskelligt til hele dagen. Der er også en bar, hvor du kan drikke en sidste drink inden sengetid. Vil du slippe for madlavningen, så kan du nemt bestille take away på pladsen, så du kan hygge med familien i stedet. Vil du gerne have lækker morgenmad hver dag på ferien? Så er det ingen sag på Le Val de Cesse. Her kan du nemlig besøge det lille supermarked, der har et godt udvalg af forskellige varer til morgenbordet, men også til alle andre måltider på dagen. Her kan du endda bestille friskbagt brød, som du kan afhente hver morgen og starte dagen på bedste vis. Kun 2,5 kilometer væk finder du byen Mirepeisset, der også tilbyder dig forskellige indkøbsmuligheder, så du ikke kommer til at mangle noget på din ferie.

Sjove aktiviteter i vente

Sjove aktiviteter i vente

Der er nok at holde sig i gang med, når du besøger Le Val de Cesse. Her er der en lang række aktiviteter, som du og familien kan deltage i. For de mindste er der en stor legeplads, hvor de kan slå sig løs. De kan også komme i børneklub, som er for børnene i alderen 6-11 år. Tag et spil petanque eller få sved på panden i fitnessområdet på pladsen. Der er også mulighed for at spille tennis kun få hundrede meter fra pladsen, og så er der dømt familiehygge med brætspil, bordtennis og gode aftenstunder på terrassen. Der er i højsæsonen forskellige temaaftener med danskere, karaoke og meget andet, og så kan du forkæle dig selv i den store wellnessafdeling, som du også finder på Le Val de Cesse.

Oplevelser i nærheden

Oplevelser i nærheden

Området byder på smuk natur, som I ikke må gå glip af. Tag en dag på cykler rundt til de nærliggende byer og nyd den autentiske stemning. I kan også besøge dyreparken Parc Naturel Régional du Haut Languedoc, der ligger i kort afstand til pladsen. Vil I gerne til storbyen, så finder I den charmerende by Montpellier kun en god times kørsel væk fra Le Val de Cesse. Her finder I alt, hvad I kunne drømme om i en storby. Smag på det franske køkken, shop løs i byens gader og få kultur med hjem i kufferten.