Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Villaggio Dei Pini

Alt det får I:
Masser aktiviteter og underholdning
Direkte adgang til strand
Restaurant og bar på campingpladsen
Aktiviteter i området
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Entre mod betaling, 300 m
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 4
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Entre mod betaling, 300 m
Underholdning (aften)
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 4
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område

Velkommen til Camping Villagio dei Pini

Camping Villagio dei Pini er en skøn trestjernet campingplads beliggende ved den adriatiske kyst. Campingpladsen har direkte adgang til den smukke strand, hvor der er plads til hele familien. Camping dei Pini tilbyder sportsfaciliteter som fodbold og basketball samt børneklub til de mindste. Camping dei Pini har sat rammerne for, at du og din familie kan få den bedste ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Entre mod betaling, 300 m, May - September
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Børnesæde, Mountain bikes, Cykler (børn)
Fitness
Aquarobics
Ridning
Tæt på pladsen, 7 km
Bordtennis
Billard / pool
Petanque
Minigolf
Mod betaling, 5 km
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 260
Underholdning
Underholdning (aften)
May - September
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 4
Underholdning (dag)
May - September
Organiserede udflugter
Busture, Cykelture
Børne-disco
Højsæson
Butikker
Souvenirs
Basar
Kiosk
Vinhandel
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
Isbod
Take away
Pizzaria
Sanitetsforhold
Strygejern
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad, Brusere
Tørretumblere
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Fransk, Italiensk, Engelsk
Grill tilladt
Fælles grill område
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste busstation
500 m
Nærmeste lufthavn
Bologna, 90 km
Nærmeste supermarked
15 km
Tætteste by
1 km
Nærmeste togstation
9 km
Ferie tema
Strandferie

Camping Villagio dei Pini I Italien

Alt om Camping Dei Pini

Alt om Camping Dei Pini

Camping Dei Pini står klar med åbne arme, når du og din familie kommer på besøg. Dei Pini er en luksuscampingplads, hvor der ikke mangler noget. Campingpladsen tilbyder smuk sandstrand samt forskellige sportsfaciliteter som bowling, fodbold og basketball. Hele familien kan deltage i den daglige underholdning, som bliver afholdt. Børnene kan deltage i børneklubbens aktiviteter, mens de voksne træner i fitnessområdet med direkte udsigt til vandet. Dei Pini camping er til dig, som ønsker:

  • Direkte adgang til stor, smuk sandstrand
  • Mulighed for forskellige aktiviteter og underholdning
  • Mulighed for at opleve omgivelserne med en kendt guide
  • Gode indkøbsmuligheder på campingpladsen.
Pool & Strand

Pool & Strand

Camping Dei Pini er til hele familien. Uanset om du foretrækker at bade i klor- eller saltvand, kan Dei Pini opfylde disse ønsker. Campingpladsen tilbyder en mindre pool. Poolen er særlig børnevenlig grundet sin dybde på 45 cm. Det er primært større og mindre børn, som bruger tiden ved poolen. Poolen ligger med udsigt til stranden, hvorfor de fleste faciliteter på campingpladsen er samlet ét sted. 

Foretrækker du i stedet at få ægte strandsand mellem tæerne, finder du stranden som campingpladsens baghave. Der er direkte adgang til den smukke strand, hvor du kan nyde solens varme stråler i en af de mange solsenge. Stranden er en bred, hvid sandstrand, som indbyder til sjov og leg. Du og din familie har mulighed for at spille beachvolley, mens I nyder den smukke udsigt over havet. Stranden byder endvidere på en mindre legeplads, hvor de mindste børn kan lege. 

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Camping dei Pini tilbyder flere restauranter, hvor du og din familie kan nyde ethvert måltid. Der er både mulighed for hel- og halvpension. Vælger du helpension, vil du få morgenmad, middagsmad og aftensmad i restauranten. Vælger du halvpension, vil du få morgenmad og aftensmad serveret i restauranten. Afhængig af hvilken ferietype du og din familie ønsker, kan du vælge den stil, der passer til din familie. Camping dei Pini tilbyder i samme boldgade et pizzeria, hvor variationen i pizzaer kan tilpasses enhver smag.

Campingpladsen tilbyder ligeledes en bar, hvor du kan bestille enhver kold drink, du kunne ønske dig. Du finder også en bar ved stranden, hvor du kan sidde på terrassen og holde en pause fra solen, mens du nyder din drink og den smukke udsigt over Adriaterhavet. Hvis du gerne vil møde nye mennesker, er baren det oplagte sted. Her kan du snakke med de andre feriegæster og skabe nye relationer. 

Underholdning

Underholdning

Camping Dei Pini tilbyder underholdning til hele familien. Du finder både sportsaktiviteter og aktiviteter, der ikke kræver fysisk aktivitet. Camping Dei Pini tilbyder eksempelvis bowling til alle campingpladsens gæster. Her kan du udfordre hele familien i en bowlingturnering. 

Campingpladsens personale står for at arrangere forskellig underholdning til dig som feriegæst. Derfor bliver der flere gange i løbet af dagen lavet forskellig underholdning, som hele familien kan deltage i. Det kan blandt andet være danseturneringer og andre konkurrencer. Har du mindre børn, kan de blive medlem af campingpladsen babyklub. I babyklubben er det børnene, der er udgangspunkt for aktiviteterne. Børnene har mulighed for at udvikle sig og få nye venskaber – måske på tværs af landegrænser.

Elsker du at få pulsen op, kan du bruge campingpladsens fitnessområde. Her finder du forskellige maskiner, som du frit kan benytte. Fitnessområdet ligger med udsigt til havet, hvor du kan nyde udsigten, mens du træner. Campingpladsen tilbyder endvidere forskellige sportsfaciliteter, hvor du blandt andet kan spille tennis, fodbold eller basketball. 

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Hos Camping Dei Pini finder du et større supermarked og en basar. I supermarkedet kan du købe de mest nødvendige madvarer – og lidt til. Du finder et stort udvalg af frugt, grøntsager og madvarer. Du kan handle ind og selv lave din mad hjemme. Supermarkedet sørger for, at du som feriegæst hos Camping Dei Pini ikke kommer til at mangle noget som helst.  

I basaren kan du købe aviser, ting til stranden samt tøj. Det er også her, at du har mulighed for at købe en eller flere souvenirs med hjem, så du kan se tilbage på den bedste ferie, I havde ved Amalfikysten kyst.

Udflugter i området

Udflugter i området

Camping Villagio Dei Pini tilbyder forskellige aktiviteter til området omkring campingpladsen, hvor du kan opleve omgivelserne med en guide. Der bliver blandt andet arrangeret ture til Adriaterhavets forlystelsesparker: Mirabilandia, Acquafan og mange andre. Derudover bliver der arrangeret guidede ture til Ravennas kunstneriske arv samt de omkringliggende byer. Disse udflugter er perfekte til dig, som gerne vil opleve, hvad den adriatiske kyst ellers har at byde på, men ikke er helt sikker på egen hånd. 

Ønsker du derimod selv at tage på udflugter, kan du tage til Ravenna, Punte Alberete eller besøge smukke laguner og moser. Du kan tage afsted på cykel, på hesteryg eller i kano. Det giver en helt anden fornemmelse af, hvad områderne tilbyder.