Banner

Camping Den Italienske Riviera

Den italienske afslapning og elegance er virkelig at få øje på i Rivieraen. Her emmer af velvære, strandliv, solskin og en smule luksus. I Den italienske Riviera får hele familien lov til at slappe af og holde ferie midt i Middelhavets skønhed og med frisk seafood på tallerkenen. Området har meget at byde på. Blomsterne i landskabet fornøjer jeres øjne, imens bjergsider med vinterasser tager pusten fra enhver. I de små kyst- og middelalderbyer kan I fordybe jer i historien og forkæle ganen med nogle af regionens specialiteter. Med dens skønhed og flotte kystlinje indbyder stedet til ferie. På Friferie kender vi alle feriestederne, og vi kan røbe, at Den Italienske Riviera aldrig slår fejl som den ideelle feriedestination for børnefamilier.
Læs mere

5

resultater

Camping delle Rose
7.1
delle-rose
1/25
Naturskønt område
Hyggeligt poolområde
Smukke udsigter
Familievenlig camping

2.864 kr.

Fra:

2.080 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
12 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping C'era una Volta
7.8
cera-una-volta
1/21
Camping omgivet af natur
Fantastisk underholdningsteam
Adgang til wellnesscenter
Flotte poolområder

Fra:

5.479 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
7.1
caravelle-camping-village
1/16
Skønne sportsfaciliteter
Pool med børnebassin
Mad og drikke på pladsen
Udforsk Rivieraen

Fra:

8.906 kr.

July 27 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Camping dei Fiori
7.5
dei-fiori
1/19
Smuk natur
Børnevenlig campingplads
Hyggeligt poolområde
Fantastisk område

Fra:

1.482 kr.

July 17 - 3 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
pian-dei-boschi
1/16
Gratis shuttlebus til stranden
Masser faciliteter og sjove aktiviteter
Hyggeligt poolområde med gode skyggepladser
Kun 900 m til privat sandstrand
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Besøg charmerende Genova

Ikke nok med at være Italiens største havneby og Christoffer Columbus’ fødeby, så er Genova en smuk og hyggelig by at tilbringe ferien i. Titlen som havneby fylder meget i bylivet og på madsiden. Byen er specielt kendt for sin lækre seafood og pesto, men det er også en livlig færgeby med ruter til Sicilien, Sardinien, Napoli og Korsika. Inde i det historiske centrum, hvor de gamle brosten er glatte under sålerne, ligger et væld af gamle specialbutikker. Udsmykningen i disse butikker er alt andet end minimalistisk og minder om en svunden tid. Fødevarebutikkerne er som ethvert sted i Italien en oplevelse. Her kan du både smage, se og føle på de gode råvarer.

Du skal ikke køre mere end 20 minutter væk fra Genovas centrum for at opleve et helt andet bybillede. I forstaden Nervi ser to ting helt anderledes ud end i Genova. Udsigten fra den 200 år gamle strandpromenade over Middelhavet, der slår ind mod klipperne, er helt klart 20 minutter kørsel værd. Området her er desuden fyldt med dyre villaer og overdådige hoteller. De lokale her viser sig fra deres bedste side i deres fineste tøj – og det samme gælder deres børn. På trods af fine restauranter og luksus er Nervi en hyggelig by med en smuk kystlinje.


Hyggelige landsbyer til en fantastisk feriedag

Bevæger du dig vest for Genova er der en lang række fine byer at besøge. I landsbyen Andora venter flere kulturelle og historiske oplevelser. Den lille by stammer fra middelalderen, hvilket centrum tydeligt bærer præg af. Fra landsbyens midte løber floden Merola ud i Middelhavet, og midt i det hele troner en middelalderborg frem. I Pietra Ligure finder du også en gammel bydel med små torve, kirker og hyggelige stræder. Alassio derimod byder på butikker, caféer og en sandstrand, der er helt fantastisk. Her kan du gå lange ture på strandpromenaden, hvor der hver aften er masser af liv, shows og musik. 

Perfekte omgivelser for vandreture og båduflugter

Hvis du følger kysten sydøst for Genova, finder du kendte nationalpark Cinque Terre, der består af fem smukke byer. Byerne ligger på bjergskråningerne, hvor vinterasserne skyder op. Stierne i området er perfekte for de vandreglade, og udsigten fra bjergsiderne er uforglemmelig. Det er også muligt at se bjergskråningerne fra vandet, så hvis du ikke har lyst til at snøre vandrestøvlerne, kan du hoppe i en båd, hvorfra du kan tage årets feriefoto. 

Den berømte fiskerlandsby Portofino er også et perfekt sted for gode vandreture og bådudflugter. Byen består af pastelfarvede huse, der ligger op og ned af hinanden, og så kan du finde byens bedste udsigt fra fortet San Giorgio. Rapallo, Sestri Levante og Moneglia er lignende smukke byer, som du også bør besøge.

Camping med solskin og badestrande

Du går ikke galt i byen med en campingferie i Den Italienske Riviera, hvor vejret altid er godt med masser af solskin, og hvor der er masser af muligheder for underholdning for såvel børn som voksne. Nyd din ferie på en campingplads nær kulturhistorie og smukke badestrande. Find mere information om de mange campingpladser her på siden eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.