Banner

Camping Masurien

Masurien i det nordøstlige Polen er en skøn feriedestination til camping, uanset om I kan lide vandsportsaktiviteter eller at slappe af i naturen. Området kaldes også 'de tusind søers land', da der er mere end 3000 søer i Masurien. Derudover har Masurien kystlinje ud til Østersøen, hyggelige byer med et væld af historie og gode aktiviteter til børnefamilien. Oplev det unikke masuriske landskab på en fantastisk campingferie i Polen.
Læs mere

0

resultater

Aktiv campingferie i Masurien

Masurien giver jer mulighed for at kombinere afslapning med aktiv campingferie i Polen. Naturen indbyder til oplevelser, uanset om det er fra en båd på en af de mange søer eller floder eller til fods i naturparkerne. Turister tager til Masurien for netop at prøve kræfter med vandsport, opleve den unikke natur og samtidig have muligheder for at opleve historiens vingesus i Polen og storbyerne Gdansk og Warszawa. I Masurien får I det hele i en smuk kombination, som hele familien vil kunne nyde på jeres campingferie.

Populære byer og seværdigheder

Selvom naturen er helt utrolig i Masurien, så byder området også på kulturelle byer og historiske oplevelser. De mest populære byer i Masurien er Mikolajki, Olsztyn og Gizycko, der alle ligger ved en sø, hvorfor I kan komme på bådfart og se byerne fra søen, mens I måske kan hoppe i vandet fra båden på de allervarmeste sommerdage. Byerne byder også på shopping og gode restauranter. Besøg Malbork, verdens største borg, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Tag til Wilczy Szaniec, der gemmer på en af historiens vigtigste bunkere fra 2. verdenskrig. 

Masuriens børneaktiviteter

Masurien byder på flere dyreparker som Bison Show Farm i skoven Puszcza Borecka eller Kadzidłowo Wild Animal Park i skoven Puszcza Piska, hvor I kan se ulve, losser, dådyr og hjorte. I kan også tage børnene med i forlystelsesparker som New Holland, Mazurolandia eller Bartbo Active Park. På de allervarmeste sommerdage, er det oplagt at tage børnene med i vandlandet Tropikana Aquapark, hvor der er gode bademuligheder både indendørs og udendørs.