Camping Pommern

Pommern er et historisk område i det nordlige Polen, der er delt mellem Polen og Tyskland. Det betyder, at I får alt det bedste fra Polen tæt på den tyske grænse - og dermed også Danmark. Det er et dejligt område til familiens kør-selv campingferie. Pommern er det perfekte udgangspunkt for en campingferie, hvor I både kan tage til livlige byer og nyde afslapning i naturen. Pommern har også en smuk kystlinje ud til Østersøen med både klitter, badebyer og vandsport.
Læs mere

0

resultater

Nem campingferie i Pommern

Det er nemt at komme på campingferie til Pommern i Polen, I skal blot sætte kursen mod Tyskland fra Danmark og køre mod Polen kort efter grænsen. Mange vælger også at køre bilen ombord på færge til Polen, som lægger til kaj ved nogle af de største havne og byer i Polen som for eksempel Gdansk og Gdynia i Pommern. Det er også bekvemt at have bilen med på campingferie, da I hurtigt kan komme ud til alle seværdighederne.

Flotte seværdigheder i livlige kystbyer

Gdansk, Gdynia og Sopot er tre byer, som I skal besøge, når I er på campingferie i polske Pommern. Byerne er kendt under den samlede betegnelse Trebyen, da de tilsammen anses som én by, hvor de hver især bidrager med deres eget. Alle byerne ligger ud til kysten ved Østersøen. Gdansk byder på en masse historie fra 2. verdenskrig, mens Gdynia er en mere moderne og livlig by med mange caféer og restauranter. Endelig er Sopot en afslappende kurby, hvor der også er plads til forlystelser for familien.  

Camping i Pommerns natur

Dybe skove, livlige floder, blå søer og en øde ørken - Pommern byder på lidt af hvert, når I skal udforske naturen. Ude ved kysten kan I nyde Østersøens strande, som ligger smukt bag ved klitterne. Her kan I også prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Et særligt populært område til dette er halvøen Hel, som har perfekte forhold til windsurfing. Nationalparken Slowinski er et fantastisk syn med øde sandklitter, der bevæger sig efter vind og vejr. Kører I længere ind i fastlandet, vil I opleve, at landskabet ændrer sig og bliver mere kuperet og frodigt.