Banner

Camping Berner-Oberland

Hvis du tager på campingferie i Berner-Oberland kun du virkelig opleve at fantastisk landskab, med de høje alper du kan vandre igennem på snoede stier. En campingferie til Berner-Oberland er den oplagte mulighed for at slappe af og blot nyde roen og naturen som det Schweiziske landskab kan tilbyde dig og familien.
Læs mere

2

resultater

Camping Manor Farm
8.5
manor-farm
1/18
5-stjernet campingplads
Adgang til Thunersee søen
Kun 5-10 minutter i bil til poolområde med vandrutsjebaner
Både restaurant og indkøb på pladsen
3.392 kr.Fra: 2.714 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
13 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Jungfrau
9.1
jungfrau
1/19
Beliggende i smukt bjergområde
Masser aktiviteter for hele familien
Spændende område omkring pladsen
Ligger nær Bern
13.805 kr.Fra: 12.779 kr.
June 26 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie i Berner-Oberland

En campingferie i Berner-Oberland er for dem som elsker at opholde sig i naturen. På en campingplads i denne region af Schwiez, kan man virkelig nyde den friske bjergluft og nyde roen som de omkringliggende omgivelser giver. Her er gode muligheder for at vandre rundt i de høje og smukke alper til fantastiske og panoramiske udsigter. Book online her på siden, eller kontakt vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141, hvis du har spørgsmål.

Check også vores andre skønne rejsemål i Schweiz.

Landskab og landsbyer

I Berner-Oberland finder du mange vandrestier som vil fører dig gennem forskellige områder og til forskellige udsigter. I kan også opleve Sprutz vandfaldet og Trümmelbach vandfald som er meget dramtisk og fører jer gennem flere våde grotter. Af hyggelige byer, kan I besøge Gimmelwald der er en meget rustik landsby eller Interlaken der ligger ved indgangen til Berner-Oberland og er placeret mellem søen Brienz og søen Thun.