Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Lejligheder La Limonaia

Top faciliteter
Strand
Småsten, 800 m
Udendørs pool
Klorvand
Supermarked
Lille udvalg, 1.7 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Bar
Top faciliteter
Strand
Småsten, 800 m
Udendørs pool
Klorvand
Supermarked
Lille udvalg, 1.7 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Bar

Smuk og charmerende beliggenhed

Hotel La Limonaia er nok et af de mest populære hoteller ved den nordlige del af Gardasøen. Hotellet ligger skønt placeret på en bjergskråning i udkanten af Limone. Her bydes på pæne værelser og smuk udsigt, et lille minimarked til de daglige fornødenheder, pool med separat børnepool, legeplads og bordtennis. Feriestedet ligger i kuperet terræn, hvorfor det ikke egner sig til gangbesværede. Limone er en meget charmerende by med gamle fiskerboliger og smalle, krogede gader med masser af hyggelige restauranter og forretninger. Byen er omgivet af olivenlunde, som ligger i terrasser op af bjerget. En ferie til Hotel La Limonaia ved Gardasøen vil byde på oplevelser for store som små! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Småsten, 800 m
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Solstole ved pool
Indendørs pool
Badehætte (påkrævet)
Bar/Restaurant
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Wellness/Spa
Jacuzzi
Massage
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 214 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 1.7 km
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
Sportsfaciliteter
Fitness
Bordtennis

Velkommen til Hotel La Limonaia

Indkvartering i skønne omgivelser

Indkvartering i skønne omgivelser

Hotel La Limonaia har en helt enestående placering på bjergskråningen, hævet over Gardsøen, til stor glæde for hotellets gæster, der kan nyde den smukke udsigt over søen under deres ophold. Det giver de bedste forudsætninger for at komme hjem med en masse fornyet energi i baggagen. Med fine værelser, blot 800 meter til stranden, exceptionel udsigt samt lækre retter i hotellets restaurant vil Hotel La Limonaia imponere hele familien. Når I bor i lejligheden er der ikke 1/2 pension i prisen, da der er mulighed for at lave egen mad -  og god mulighed for at benytte hotellets restaurant. Har I brug for hjælp til at beslutte, om dette er det rette feriested for jer, eller ønsker I at høre mere om området og dets muligheder, kan I trygt ringe til vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips. 

Faciliteter til det hele

Faciliteter til det hele

Der er rig mulighed for at få en masse hyggelige og mindeværdige timer med familien eller vennerne på Hotel La Limonaia, da feriestedet er udstyret med en række alsidige faciliteter. I kan koble helt af fra hverdagens stress og jag på liggestolene ved swimmingpoolen eller tage til stranden nær feriestedet og nyde det lune vand i søen. Familiens mindste kan plaske i børnebassinet, boltre sig på legepladsen eller udfordre familien til en omgang bordtennis. Ønsker I at holde træningen vedlige, når I er på ferie, er der desuden et fitnesscenter, hvorfra udsigten til bjergene kan nydes under træningen. Når sulten melder sig, byder feriestedets restaurant Jer velkommen med udsøgte retter fra det italienske køkken, og mangler I blot nogle snacks eller andre daglige ting, ligger der et minimarked på stedet. 
Skønt område

Skønt område

Går familiens næste ferie til Hotel La Limonaia, må I ikke snyde Jer selv for en tur til Limone. Limone er en hyggelig by, med masser af feriehygge for hele familien. Her hersker en idyllisk stemning med de fine gamle bygninger og charmerende snævre gader og stræder I kan slentre rundt i. Ønsker I at spise ude nogle af aftenerne, ligger der charmerende restauranter i byen, og mange små fine forretninger,  hvis I gerne vil have lidt souvenirs med hjem.  Limone er blevet norditaliens centrum for appelsin- og citronplantager og man kan finde mange fine souvenirs der indikerer dette. Men navnet Limone er ikke, som man kunne tro, affødt af dette, det kommer blot af det latinske ord limes, der betyder grænse.