Banner

Camping Danmark

Hold sommerferien i skønne Danmark og få en kort kør-selv ferie tæt på hjem. I bor på hyggelige, danske campingpladser med skønne faciliteter for hele familien og får glade børn og en sjov ferie. Slap af og nyd en en ferie fyldt med spændende oplevelser, dansk natur, kultur og god mad inden for få timer. Danmark har det hele: Flotte strande, god shopping i byerne, interessante museer, store forlystelsesparker og dejlig natur. Danmark venter bare på jer!
Læs mere

4

resultater

Camping Ballum
8
ballum
1/10
Et paradis for gå- og cykelture
Rolig naturcampingplads
Tæt på smukke historiske byer
20 min fra den bredeste sandstrand i Europa
Fra: 3.643 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Tolne
Ingen anmeldelser
tolne
1/15
Vandre- og cykelruter
Camping på landet
Legeplads og dejlig terrasse
Tæt på stranden
7.336 kr.Fra: 5.378 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Jelling Camping
Ingen anmeldelser
jelling-camping-ph-665EE4BE
1/16
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
skiveren
1/39
Pool, børnebassin og wellness
Kun 250 meter fra Vesterhavet
Masser af aktiviteter inde og ude
Oplev Nordjylland og Skagen
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping i Danmark

Hold campingferie i Danmark, og oplev Vesterhavet mod vest eller Kattegat mod øst i Jylland. Her får I både skøn natur med hvide sandstrande og store skove, familieattraktioner som forlystelsesparker og dyreparker samt kulturelle byer med museer og shoppingcentre. 

I Jylland kan I bl.a. lægge vejen forbi byerne Viborg, Århus, Herning, Billund, Silkeborg, Kolding og Vejle, hvor der venter jer en masse oplevelser.

Dansk sommerferie

Lad årets kør-selv ferie gå til Danmark og oplev vores smukke lands mange perler på fx Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm eller en af de mange mindre øer. Når I holder ferie i vores hjemland, finder børnene hurtigt nye venner, fordi de kender sproget og maden er også, som den plejer. 

På Sjælland er det oplagt at besøge vores hovedstad, København, og måske tage en tur i Tivoli eller besøge Bakken længere nordpå. I Roskilde kan I se den smukke domkirke, spise en is på havnen eller lægge vejen forbi Vikingskibsmuseet. Helsingør byder på både Kronborg og Museet for Søfart. 

På Fyn kan I åbne døren til HC Andersens hus, klappe dyr i Odense Zoo, sejle rundt i det sydfynske øhav eller mærke historiens vingesus i Den Fynske Landsby, som er et frilandsmuseum. 

Tager I til Jylland, kan I blive blæst godt igennem ved Vesterhavet, besøge LEGOLAND i Billund, gå på opdagelse i Den Gamle By i Århus og meget mere.