Banner

Camping Trentino

Nyd den fantastiske natur og de smukke landskaber i Norditalien, nærmere bestemt Trentino. Selvom området er særligt populært blandt skiglade gæster om vinteren er det mindst lige så dejligt at besøge de skønne campingpladser i Trentino om sommeren. De smukke bjerge giver nogle fantastiske udsigter og det betagende landskab står klar til at blive udforsket på campingferien.
Læs mere

5

resultater

San Cristoforo
Ingen anmeldelser
san-cristoforo
1/17
2.766 kr.Fra: 2.197 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7.9
fiemme-village
1/25
Lille men flot poolområde
Direkte placering i naturen
Skøn restaurant på pladsen
Gode børneaktiviteter
Fra: 2.182 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
marmolada
1/40
Fra: 1.913 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper
Cevedale
Ingen anmeldelser
cevedale
1/27
Fra: 2.305 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
8.1
daino
1/18
Bjergudsigt fra poolen
Have med grillplads
Stenkast fra restauranter
Mange naturoplevelser
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Udforsk naturen på campingferie

Når I kører gennem det smukke landskab i Trentino, er det ligesom at køre i et maleri, og det er muligt at tage lifte op langs bjergene og nyde udsigten. De fantastiske planter og bjergsider danner rammerne om en dejlig campingferie på eksempelvis Camping Fiemme Village. Her kan I nyde campingferien midt i den betagende natur og blive kølet ned i campingpladsens lille poolområde.

Camping med et kig til Gardasøen

Ét af de mest populære områder i Italien er Gardasøen. Trentino er beliggende til den nordlige del af den populære sø. Byer som Riva del Garda og Torbole er blandt de byer der ligger direkte til Gardasøens bred og derfra er det muligt at mærke den afslappede stemning, når I går gennem gaderne, som er fyldt med spisesteder, cafeer, butikker, de ikoniske gelateria og barer. 

Besøg Trento med seværdigheder

I den hyggelige alpeby Trento summer det af liv blandt de gamle og ikoniske bygninger, som blandt andet katedral og det tidligere romerske forum, Piazza Duomo. I gaderne går både turister, lokale og studerende, hvilket giver byen et dejligt sofistikeret flow. I Trento er der masser spændende museumsbesøg i vente, hvis I holder af at dykke ned i historien og kulturen. 

Oplev masser af spændende historie

I alle byerne i Trentino er der masser historie og kultur at dykke ned i, og historiefortællingen kan godt variere fra nord til syd. Er I interesserede i kunst er der også masser muligheder for at tage på anerkendte kunstmuseer når I holder ferie i Trentino. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.