Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Skønt poolområde
Direkte adgang til sandstrand
Gode restaurant - og indkøbsmuligheder
Tæt på fantastiske byer
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Legeplads
Grill tilladt

Fantastisk campingplads direkte ved stranden

Camping Village Grande Italia ligger fantastisk med direkte adgang til en smuk sandstrand samt blev campingpladsen restaureret for to år siden, så den står i dag ny og velholdt. Camping Village Grande Italia tilbyder både poolområde, sportsfaciliteter samt gode restauranter og barer. Sidst men ikke mindst så ligger den tæt på den romantiske og storhistoriske flydende by Venedig. Perfekt for en heldagstur med hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Swimmingpool
Udendørs pool
Vand spinning cykler
Jacuzzi / Whirlpool
Sportsfaciliteter
Fitness
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Windsurfing
Bådudlejning
Kanoudlejning
Vandski
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Strandbar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Bar
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Village Grande Italia

Dejligt poolområde

Dejligt poolområde

I forbindelse med renoveringen af Camping Village Grande Italia blev poolområdet også moderniseret og gjort ekstra skønt. Poolområdet består af en udendørs swimmingpool på 150 m2 samt findes der jacuzzi, en stor solterrasse samt liggestole og parasoller, som gør det muligt at trække sig tilbage i skyggen når solen er skarpest.

Bemærk venligst at badehætter er påkrævet i poolen grundet hygiejne, samt er der siesta i middagstimerne, hvor I evt. kan nyde en dejlig frokost og holde en pause fra vandpjaskeriet.

Direkte ved sandstrand

Direkte ved sandstrand

Camping Village Grande Italia ligger helt fantastisk med direkte adgang til en stor flot sandstrand. På stranden findes også en beachbar som serverer både mad og drikke, samt er der liggestole og parasoller, hvoraf I tildeles henholdsvis 2 liggestole og 1 parasol, når I booker.

I har også mulighed for masser af aktivitet både på vands og til lands.

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

På Camping Village Grande Italia findes et nyt minimarked som blev etableret samtidigt med renoveringen. Yderligere er der gode muligheder for at spise masser af fantastiske italienske retter på restauranten eller tage fantastiske pizzaer med hjem fra campingpladsens pizzeria, hvis I ønsker at nyde en god og nem middag i hjemlige omgivelser.

Oplev smukke byer, historie og forlystelser

Oplev smukke byer, historie og forlystelser

Camping Village Grande Italia ligger tæt på romantiske og historierige Venedig.

I kan endda tage en vandtaxa direkte fra stranden til Venedig, så det er utrolig nemt at have en heldagstur til Venedig og nyde godt af de mange smukke kanaler, huse og det rige byliv.

Foruden Venedig så kan I også vælge at besøge Ravenna og Padua, hvor der kun er times kørsel, eller I kan tage til forlystelsesparken Mirabilandia, som ligger lidt udenfor Ravenna.