La Palme

Udsolgte feriesteder

Vælg dato - 7 nætter, 2 voksne

0 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.300+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Medlem af Rejsegarantifonden

    Highlights

    • Skønt poolområde
    • Direkte til Gardasøen
    • Restaurant og indkøb
    • Sport og underholdning

Camping La Palme - direkte ved Gardasøen

Camping La Palme er beliggende ved Gardasøen og tilbyder alt hvad en ægte campingferie skal indeholde. Et dejligt poolområde, direkte adgang til stranden, kort afstand til hyggelige og autentiske byer, sport og underholdning for børnene og skønne spisesteder så man slipper for selv at stå og røre i gryderne. Sker det dog at man ønsker en hjemmelavet middag eller frokost, så kan I handle på campingpladsens marked.

Poolområdet

Poolområdet er ideelt for både børn og voksne. Her finder I både vandrutsjebaner og liggestole, hvor man kan læne sig tilbage og nyde en god bog eller podcast under parasollerne. her findes også en pool, hvor man kan svømme lidt baner, hvis man ønsker at træne lidt under ferien. Der ligger også en poolbar som tilbyder snacks og drikkevarer. I er derfor helt sikre på ikke at mangle noget under jeres campingferie.

Sport og underholdning

Camping La Palme byder på både sport og underholdning. Her er der mulighed for at spille fodbold eller volley, samt findes her et fitnessrum, hvor man kan praktisere lidt styrketræning, hvis man ønsker det. Børnene er også i fokus på Camping La Palme. Her sørger underholdningsteamet for en masse sjov for børnene i miniklubben og på den nye legeplads.

Restaurant, bar og marked

På Camping La Palme's restaurant, kan I nyde en fantastisk italiensk måltid. Restauranten har åbent både til frokost og aften, og serverer italienske klassikere som pizzaer, pasta, salater og meget mere. Markedet tilbyder et bredt udvalg af Italienske og internationale produkter, friskbagt brød og andet bagværk samt campingudstyr og hvad I ellers har behov for under jeres campingferie.

Direkte adgang til Gardasøen

Camping La Palme ligger direkte ned til Gardasøens bred. Gardasøen er særligt ideel for børnefamilier, da man skal et godt stykke ud før søen bliver dyb, samt findes her ingen understrømme. Vandet er yderligere lidt køligere, og det kan være særligt godt, når varmegraderne stiger over de 30 grader. For den aktive så finder i gode muligheder for aktiviteter på vandet. Har I lyst til udflugt så ligger både Lazise og Peschiera del Garda i køreafstand fra Camping La Palme - perfekt for en dagstur!

Bolig og priser

tilgængelige boligtyper
( 0 tilgængelige standpladser)