Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Poesia i Norden fra København

Her finder I mere info om oplevelser på krydstogtet fra København med MSC Poesia til de norske fjorde.

Se også mere om sejlruten og kort her.

Dag 1: København, Danmark

Velkommen ombord på krydstogtskibet MSC Poesia. I Køvenhavn er der rig mulighed for at nå en tur rundt i byen.

Er det jeres først gang i København, kan Nyhavn, Amalienborg og Holmen klart anbefales.

Dag 2: Warnemünde, Tyskland

Oplev de hvide sandstrande, besøg de hyggelige butikker og nyd en frokost på en af de dejlige restauranter i den populære badeby.

Snyd ikke jer selv for at opleve den fine arkitektur og den hyggelige havn.

Dag 3: Til søs

MSC Poesia har en masse faciliteter ombord, som I kan nyde denne dag til søs.

Her er intet mindre end 3 forskellige pools, en afslappende wellnessafdeling populært blandt de voksne samt et fitnessområde. Børnene kan sikkert tumle rundt i børneområdet.

Dag 4: Flåm, Norge

Indsejlingen til Flåm er igennem Aurlandfjorden en smuk forgrening af Sognefjord, som er intet mindre end 204 km lang og 1308 m dyb.

Flåmsbanen er en del af byens stolthed, og på den 20 minutters tur op på fjeldet kommer I forbi dybe kløfter, kaskader af vandfald og gårde, der står på kanten af fjeldsiden.

Dag 5: Ålesund, Norge

Ålesund er byen på flere øer, hvor fjelde og fjorde mødes med det åbne Atlanterhav.

Her kan I vandre, nyde den fine arkitektur eller opleve den festlige stemning, som de mange kulturfestivaler har bragt med sig. I kan også vælge bare at slappe helt af og nyde den magiske og storslået udsigt.

Dag 6: Hellesylt og Geiranger, Norge

Begge fjorder er kendt for den smukke natur, og I kan glæde jer til at se de smukke vandfald, der danser ned af klippevæggene i de dybe fjorde.

I Hellesylt findes den dybeste fjord i Europa og i Geiranger kan I se frem til en af de mest spektakulære udsigter.  

Dag 7: Til søs

Udover at nyde godt af skibets luksuriøse faciliteter kan hele familien tage en afslappende dag ved poolen og nyde udsigten ud over havet.

Se også den smukke solnedgang, som får jer til at glemme alt om hverdagen derhjemme.

Dag 8: København, Danmark

I København kan dagen endnu engang tilbringes med at udforske vores egen kultur og historie, inden turen går helt hjem.

Afslut ferien med en god middag på en af de mange populære og lækre restauranter i København.  

MSC Poesia Norske fjorde

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

MSC Poesia ud af København med kurs mod de norske fjorde har stop hos vores tyske naboer, inden krydstogtet går mod Norges kyst. Turen langs Norges kyst er en storslået naturoplevelse med en magisk stemning, når skibet lægger til i de dybe fjorde blandt de høje fjelde. Når I går i land, kan I både vælge at udforske naturen eller opleve kultur i de hyggelige norske byer. Hvis I er mere til planlagte ture, kan I se, hvilke udflugter der er mulige her!

Skønne kahytter

Skønne kahytter

MSC Poesia har et bredt udvalg af kahytter i flere størrelse og med forskellige services tilknyttet, men fælles for dem alle er ordet komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Poesia sørger for, at I sover som en drøm på krydstogtsferien.

Faciliteter til enhver smag

Faciliteter til enhver smag

På MSC Poesia er det umuligt at kede sig! Børnene kan især glæde sig over de mange facetter af sjov og leg, for det er kun fantasien, der sætter grænser. Skibet er udstyret med flere legeområder til børn. De voksne kan  nyde selvforkælelse i spa-området. Hele familen kan sammen nyde de 3 restauranter og adskillige barer ombord med lækkerier fra hele verden.