Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Poesia fra København i Norden

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet fra København med MSC Poesia til de norske fjorde.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afsted fra København

Afrejse 18:00

Velkommen ombord på krydstogtskibet MSC Poesia. Afgangen fra København er kl. 18:00, så der er rig mulighed for at nå en tur rundt i København, inden I stiger ombord på cruiset. Så får I en ekstra feriedag og kan fylde rygsækken med nye oplevelser. Er det jeres først gang i København, kan Nyhavn, Amalienborg og Holmen klart anbefales.


Dag 2: En dag i Warnemünde

Ankomst 08:00 | Afrejse 19:00

Første stop i Østersøen er hos vores nabo i det nordtyske - nemlig Warnemünde, som helt sikkert er et besøg værd. Oplev de fine hvide sandstrande, besøg de hyggelige butikker og nyd en frokost på en af de dejlige restauranter i den populære badeby. Snyd ikke jer selv for at opleve den fine arkitektur og den hyggelige havn.


Dag 3: Nyd dagen på skibet


MSC Poesia har en masse faciliteter ombord på skibet, som I kan nyde denne dag til søs. I finder intet mindre end 3 forskellige pools ombord, som både vækker glæde hos børn og voksne. Mens de voksne nyder den afslappende wellnessafdeling eller måske er aktive i fitnessområde, kan børnene tumle rundt i børneområdet.

Dag 4: Til Flåm i det norske

Ankomst 09:00 | Afrejse 19:00

Indsejlingen til Flåm er igennem Aurlandfjorden en smuk forgrening af Sognefjord, som er intet mindre end 204 km lang og 1308 m dyb. Når skibet når til Flåm, vil I se en by omkranset af stejle fjelde, vilde vandfald og snævre dale. Flåmsbanen er en del af byens stolthed, og på den 20 minutters tur op på fjeldet kommer I forbi dybe kløfter, kaskader af vandfald og gårde, der står på kanten af fjeldsiden.


Dag 5: Næste stop idylliske Ålesund

Ankomst 08:00 |  Afrejse 18:00

Ålesund er byen på flere øer, hvor fjelde og fjorde mødes med det åbne Atlanterhav. Her kan I vandre, nyde den fine arkitektur, som byen byder på og opleve den festlige stemning, som de mange kulturfestivaler har bragt med sig. I kan også vælge bare at slappe helt af og nyde den magiske og storslået udsigt.

Dag 6: Besøg Hellesylt og Geiranger

Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00

Morgenen starter i Hellesylt i Norge og afsluttes i Geiranger. Begge fjorder er kendt for den smukke natur, og I kan glæde jer til at se de smukke vandfald, der danser ned af klippevæggene i de dybe fjorde. I Hellesylt findes den dybeste fjord i Europa og i Geiranger kan I se frem til en af de mest spektakulære udsigter.  

Dag 7: I tilbringer dagen til søs


Syvendedagen byder på endnu en skøn dag til søs hvor I får tid til at slappe af på det fantastiske MSC Poesia cruiseskib. Udover at nyde godt af skibets luksuriøse faciliteter kan hele familien tage en afslappende dag ved poolen og nyde udsigten ud over havet. Se også den smukke solnedgang, som får jer til at glemme alt om hverdagen derhjemme.

Dag 8: Tilbage til København

Ankomst 08:00

I er på vej hjem til kære Danmark på ottende og sidstedagen, hvor I igen ankommer til København. Her kan dagen endnu engang tilbringes med at udforske vores egen kultur og historie, inden turen går helt hjem. Afslut ferien med en god middag på en af de mange populære og lækre restauranter i København.  

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Parkering i havnen
Det muligt at benytte den offentlige parkering tæt på Oceankajen mod betaling, og det koster ca. kr 560,- pr uge. Der kan ikke forhåndserserveres og der er begrænset plads.

Med tog
Langt de fleste tager toget til havnen i Nordhavn, og det tager ca. 12 minutter fra Københavns Hovedbanegård.

Med fly
I kan også flyve til København og tage en taxa til cruiseskibet, mens I nyder turen igennem den pulserende storby.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Poesia Norske fjorde

MSC Poesia
MSC Poesia

Rejsebeskrivelse

Læs mere

MSC Poesia ud af København med kurs mod de norske fjorde har stop hos vores tyske naboer, inden krydstogtet går mod Norges kyst. Turen langs Norges kyst er en storslået naturoplevelse med en magisk stemning, når skibet lægger til i de dybe fjorde blandt de høje fjelde. Når I går i land, kan I både vælge at udforske naturen eller opleve kultur i de hyggelige norske byer. Hvis I er mere til planlagte ture, kan I se, hvilke udflugter der er mulige her!

Kahyt med havudsigt
Kahyt med havudsigt

Skønne kahytter

Læs mere

MSC Poesia har et bredt udvalg af kahytter i flere størrelse og med forskellige services tilknyttet, men fælles for dem alle er ordet komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Poesia sørger for, at I sover som en drøm på krydstogtsferien.

Øverste dæk på Poesia
Øverste dæk på Poesia

Faciliteter til enhver smag

Læs mere

På MSC Poesia er det umuligt at kede sig! Børnene kan især glæde sig over de mange facetter af sjov og leg, for det er kun fantasien, der sætter grænser. Skibet er udstyret med flere legeområder til børn. De voksne kan  nyde selvforkælelse i spa-området. Hele familen kan sammen nyde de 3 restauranter og adskillige barer ombord med lækkerier fra hele verden.