Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Drikkepakker hos MSC

Alle drikkepakker, som ikke er inklusiv i prisen, kan tilkøbes og skal bestilles af alle rejsende på bookingen, hvis I tilvælger en drikkepakke. Vælg mellem "Easy drikkepakke", "Alkoholfri- og børnedrikkepakke", "Premium drikkepakke" og "Premium Plus drikkepakke".

Vær opmærksom på, at samme drikkepakke skal bestilles af alle rejsende på bookingen.

Easy drikkepakke

Easy drikkepakken inkluderer:

Fadøl, husets vin på glas, udvalg af spiritus, cocktails og drinks, alkoholfrie drinks, sodavand og juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pris kr. 1.540,- pr. pers.

Alkoholfri- og børnedrikkepakke

Alkoholfri- og børnedrikkepakke inkluderer:

Alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand på flaske, juice, kaffedrikke, mælk på glas og varm chokolade.

Pris kr. 980,- pr. voksen & kr. 700 pr. barn

Premium drikkepakke

Premium drikkepakke inkluderer:

Alle flaske- og fadøl, vin på glas og cocktails i én prisklasse, standard og premium udvalg af spiritus, alkoholfrie drinks, sodavand og juice på glas mineralvand på flaske og varme drikke.

Pris kr. 2.030,- pr. pers.

Premium Plus drikkepakke

Premium Plus drikkepakker inkluderer:

Ekstra stort udvalg af spiritus, champagne på glas, al vin og alle cocktails, drikkevarer fra minibar, mad bestilt via roomservice, 30% rabat på vin og champagne på flaske, vand på flaske og varmedrikke.

Pris kr. 2.870,- pr. pers.

MSC drikkepakker

Tilkøb eller Inklusiv

Tilkøb eller Inklusiv

Bestil drikkepakken hjemmefra, så bliver det ikke nemmere. Når I går ombord på cruise, skal I bare nyde det uden at tænke på at have pengene op af lommen. Nyd en aftendrink, en god øl frokosten, lækker vin til middagen og lad ungerne få en sodavand ved poolen.

Bredt udvalg

Bredt udvalg

Ombord på et MSC-krydstogt får I et bredt udvalg af drikkevarer og kan vælge mellem både rød-, hvid- og rosévin, fadøl, sodavand, mineralvand og cocktails. 

Nyd drikkevarerne til de forskellige måltider eller til en afslappende stund afhængigt af, hvilken pakke, I har købt.

Gode drinks

Gode drinks

Det er en stor fordel at have styr på drikkevarerne hjemmefra, og med en drikkepakke skal I ikke tænke på at have pengene op af lommen. Alt det er der styr på, så I skal bare nyde det hele og måske bruge penge på shopping, når I går i land.