Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Oplev et smukt krydstogt i De Norske Fjorde

Tag børnene med til søs, og få et slaraffenland af oplevelser, mens I er på cruise rundt i smukke De Norske Fjorde med skønne Costa Favolosa.

I står på i København, og så skal I ellers nyde livet ombord, der byder på lækker mad og et væld af aktiviteter og faciliteter for hele familien. Undervejs går turen også til Tyskland, hvor kan opleve flotte, hvide strande. Med et krydstogt I Norden, får I en unik kombination af barsk og smuk natur samt hyggelige byer og skøn afslapning. Se mere om cruiset her


Hvad byder ferien på?

København
Krydstogt begynder og slutter i København, så det er nemt og bekvemt at tage på cruise i De Norske Fjorde.

Hellesylt og Geiranger
Når cruiset går forbi Hellesylt og Geiranger i Norge, skal I holde godt øje, for her får I turens smukkeste naturoplevelser.

Bergen
Gå i land i Norges gamle hovedstad, Bergen, hvor I bl.a. kan komme en tur op på fjeldet, der byder på en helt uforlignelig udsigt!

Kristiansand
Nyd dagen i Kristiansand i Norge, der byder på en smagsprøve på aktiv ferie! Her er både strande, fiskeri og sejlads, så der er rig lejlighed til at nyde den smukke natur.

Aarhus
I Jyllands hovedstad Aarhus kan I besøge Den Gamle By og opleve, hvordan det var, da far og bedstefar var drenge. I kan besøge en af de hyggelige cafeer langs kanalen.

Warnemünde
Warnemünde er en hyggelig tysk by med fine, hvide sandstrande, hvor I kan komme helt ned i gear.

Sommercruise i De Norske Fjorde

En sommercruise i De Norske Fjorde med Costa Favolosa

En sommercruise i De Norske Fjorde med Costa Favolosa

En sommerrejse med familien på et cruise giver fantastisk spændende oplevelser. Med Costa Favolosa sejler I rundt i De Norske Fjorde, hvor rejsen begynder og slutter i København. I kan opleve smilets by, Aarhus, Norges gamle hovedstad, Bergen, og det smukke Kristiansand, samt den hyggelige tyske by, Warnemünde, som skibet sejler I land ved. 

Krydstogtskibet har fantastiske faciliteter, der omfatter massevis af restauranter og barområde, flere svømmebassiner, wellnessområde, fitnessrum og en masse forskellige aktiviteter og underholdning. Kombinér en ferie, hvor I har muligheden for at opleve det smukke til søs og besøge hyggelige byer, samtidig med at I bor i et rent slaraffenland, hvor mulighederne er uanede.

Faciliteterne på Costa Favolosa

Faciliteterne på Costa Favolosa

Dette krydstogt har masser af fantastiske faciliteter, aktiviteter og underholdning, som I kan nyde godt af under rejsen. Der er hele 4 svømmebassiner med vandrutsjebane og 5 jacuzzi. Der er også et wellnessområde med spa, sauna, tyrkisk bad, solarium, behandlingsrum og fitnessrum. Derudover finder I en multisportsbane og en udendørs løbestrækning. I kan også besøge skibets biograf, teatrene, diskoteket eller kasinoet. Der er også både bibliotek og et indkøbscenter med alverdens butikker. Der er ingen undskyldninger for at kede sig med alle disse skønne muligheder!

Mad og drikke på Costa Favolosa

Mad og drikke på Costa Favolosa

Når I booker et sommercruise i De Norske Fjorde med Costa Favolosa, er der inkluderet helpension, hvilket betyder, at I kan spise og drikke alt det I vil - et sandt drømmescenarie med alle de lækkerier skibet kan tilbyde. Krydstogtet har hele 5 restauranter og 13 barområde der blandt andet omfatter en cognac- og cigarbar og en kaffe- og chokoladebar - mums! 

Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er alle restauranter og barer der er en del af helpensionen, men at disse stadig kan besøges mod betaling.