Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Småland

Det store Småland
Familieferie i højsædet
Svenske eventyrsfulde naturområder
Stemningsfyldte temaparker
Smukke svenske storbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Småland

I Småland får I oplevelser for hele familien, og området er skønt at besøge både om sommeren og vinteren. Dejlig svensk natur, temaparker i den svenske ånd og rigtige svenske storbyer kan I opleve få kilometer væk fra den skønne ferielejlighed, som er centrum for jeres ophold i Småland. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Småland

En tur over Øresund

En tur over Øresund

Tag en tur over Øresund og hold ferie i en skøn ferielejlighed i Småland, hvis I vil have udsøgte oplevelser ikke særlig langt fra hjemmet. Røde træhytter, ødet landskab, stilhed og måske ser I en elg - I Småland vil I opleve ægte svensk idyl. Ferielejlighederne ligger i byen Hestra ved bjerget Isaberg, som er kendt for at være et af de bedste skisportsområder i Sydsverige. Om I tager på skiferie eller sommerferie, så er der ferielejligheder efter ethvert behov, og I kan blive meget klogere på ferielejligheder i Småland her på hjemmesiden. 

Temaparker

Temaparker

Småland gemmer på spændende temaparker for hele familien. Hvis Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og Karlsson på taget virker bekendt, så skal I besøge Astrid Lindgrens Värld, som er en verden af Astrid Lindgrens populære børnefortællinger. I får helt sikkert også en oplevelse, hvis I ikke kender fortællingerne. Vil I besøge en temapark med mere action kan I tage i High Chaparral - en vaskeægte westernby med indianere, banditter og cowboys. Kulisserne er virkelig flotte og ved indgangen kan I købe cowboyhat og pistol for rigtig at komme i western-stemning.    

Naturen

Naturen

Det smålandske landskab indbyder til ture ud i den svenske natur. I kan vandre ud i det svenske landskab på vandreruten Ostkustleden i det østlige Småland. Ruten er 160 kilometer lang og tager jer rundt inde i landet ved de mange badesøer og ud til kysten. I nationalparken Store Mosse kan I gå på oplevelse i et moseområde med barsk natur, men også smukke åbne vidder. I vil opleve søer, moser og øer, som I selv kan udforske, eller I kan gå på de anlagte planker langs med vandreruten.  

Oplevelsesrige svenske byer

Oplevelsesrige svenske byer

Vil I shoppe i Sverige, så er der også mulighed for det. Fra ferielejligheden ved Isaberg kan I let besøge nogle af  Smålands storbyer. Tag til Sveriges næststørste by Göteborg, oplev Skærgården det historiske kvarter Haga og kom på Volvo-museum. I Jönköping har I mulighed for at se fantastiske kirkebygninger, komme på mange museer, for eksempel tændstik- eller IKEA-museet, eller shoppe i de mange specialbutikker. Syd for ferielejligheden ligger byen Växjö, hvor I skal opleve Växjö Katedralen, spadsere i Linneparken eller tage ud til Kronobergs slotsruin.